Most mit tegyek?! (kiscica)
Kérd meg a szüleidet hogy segitsenek elvinni egy menhelyre. Mond el nekik hogy azt már belátod hogy minden állatot nem ciplehetsz haza, ez nem megy. Azt is megértetted, hogy megfertözheti a másik macsekot vagy téged, de mivel picit már kötödsz hozzá legalább annyit tegyenek meg a te megnyugatásodért hogy menhelyre kerül.
Ebben vegyenek részt és akkor nyugi van.
" Szerintem amúgy elég süket lehet, mivel, ha szóltam neki, sosem jött utánam, és úgy nyávog, hogy a száját kinyitja, de hang nem jön ki rajta. " Nem hiszem, hogy süket. Sokszor nyávognak így a cicák, már megfigyeltem. Az enyém pl. az első 1 évben csak így nyávogott, mára pedig be nem áll a szája... De a többiek is szoktak így néha.
A kicsiket pedig te hiába hívod, nem nagyon mennek oda, csak ha az anyjuk hívja. Szóval ez ilyen dolog...
Egyetértek a 17:29-es válaszadóval, szerintem sem beteges az a cica, csak még pici, a kisbabák sem ehetnek rögtön mindenféle "felnőtt" ételt, mert rosszul lennének tőle.
De egyébként te jól csináltad, csak meg kell szokja azt az étrendet amit adsz neki.
Nagyon sajnálom, ami történt, de te helyesen cselekedtél, jól elláttad a picit.
Próbálj írni a közelben lévő menhelyeknek e-mailt vagy hívd fel őket, ha tudod, hogy találtatok egy kiscicát, de sajnos nem tarthatod meg és nem tudod mi legyen. Hallani fogják a hangodon, hogy még gyerek vagy, szóval nem fognak leszidni, hogy de igenis vedd magadhoz.
Esetleg adj fel a neten hirdetést vagy írd ki ide, az oldalra akár ide, akár kérdésben, hogy hol van a, hátha valaki arra jár és be tudja fogadni.
Valószínűleg nincs annak a picinek semmi baja, csak vékonyka mivel éhezik. Egyébként tényleg elvan egy fáskamrában vagy valahol, és nem kell a nyakába venni az embernek, kezet pedig lehet mosni és nincs baj. Ha esetleg van egyéb állat, kutya, macska, akkor ha megoldható nem kell odaengedni, nehogy esetleg megnyalják egymás száját és elkapjanak valamit. De ha féreghajtózva vannak az állatok akkor ez sem akkora probléma (a picinek nem tudom mikortól lehet adni, szerintem csak később).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!