Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? A macskám tegnap...

Mit tegyek? A macskám tegnap óta görcsösen hány.

Figyelt kérdés

Tegnap kétszer is hányt ilyen füveset a macskám, akkor betudtam annak, hogy biztos túlette magát, akkor szokott kis füvet enni. De éjszaka is arra ébredtem hogy groteszk pózban öklendezik szegény. Reggel adtam neki kis inni, de azt is kihányta nem sokkal utána, majd kint a teraszon több már megszáradt hányás foltot találtam, amit gondolom éjszaka csinált szegény. Nagyon aggódom, még soha nem volt ilyen, nem tudom mit csináljak vele.

Amiatt is nagyon aggódom, hogy nem tálkából iszik, hanem reggel szokott egy kis tejet kapni, amúgy meg a csapból szokott inni.(Tudom rossz szokás, de kiskora óta így iszik) És most nem tudom hogyan pótóljam neki a folyadékot hirtelen,magától nem hajlandó inni.

Segítsetek kérlek, mit tegyek, mi lehet ez?

2012. aug. 25. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Erős a gyanú, hogy bélgyulladása van, ez egy nagyon komoly és halálos betegség, ha nem kap időben orvosi kezelést.

Az enyém is elkapta sajnos, de a legelső tünetnél azonnal elvittem orvoshoz, kapott injekciót és rendbe jött.

2012. aug. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!