Mit tegyek? A macskám tegnap óta görcsösen hány.
Tegnap kétszer is hányt ilyen füveset a macskám, akkor betudtam annak, hogy biztos túlette magát, akkor szokott kis füvet enni. De éjszaka is arra ébredtem hogy groteszk pózban öklendezik szegény. Reggel adtam neki kis inni, de azt is kihányta nem sokkal utána, majd kint a teraszon több már megszáradt hányás foltot találtam, amit gondolom éjszaka csinált szegény. Nagyon aggódom, még soha nem volt ilyen, nem tudom mit csináljak vele.
Amiatt is nagyon aggódom, hogy nem tálkából iszik, hanem reggel szokott egy kis tejet kapni, amúgy meg a csapból szokott inni.(Tudom rossz szokás, de kiskora óta így iszik) És most nem tudom hogyan pótóljam neki a folyadékot hirtelen,magától nem hajlandó inni.
Segítsetek kérlek, mit tegyek, mi lehet ez?
Elég sok folyadékot veszíthetett, lehet, hogy infúziót is kéne kapnia ebben a nagy melegben, ezt otthon nem tudod megoldani, csak az állatorvos.
Lehet, hogy benyelt valami vírust, amire antibiotikum kell, ha ilyen súlyos tüneteket okoz, mert lehet, hogy a macska egymaga nem tudja legyőzni.
ORVOS a patikus meg maradjon az eladói szerepnél..
Ebben az időben nagyon veszélyes ha ennyit hány és nem iszik.Doki ad neki két szurit és már egy óra múlva jobban is lesz és ez nem kerül sokba.
Infúziót kell kapnia és kivizsgálás után kezelést. Ezt csak állatorvos tudja megtenni.
Ugye már viszed is..??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!