Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Dilis szomszéd szenvedő...

Dilis szomszéd szenvedő macskájával mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném részletezni a szomszéddal való viszonyunkat, a lényeg, hogy beszélni nem lehet vele. A cica nagyon sovány, vizet is mi adunk neki, néha kaját is. Mindig a mi kertünkbe piszkít, és megfigyeltem, hogy nehezen pisil (ivartalanított kandúr). Mivel az én egyik cicám is húgyköves volt nemrég, így szinte biztos, hogy a szomszéd cica is az. Viszont szintén tapasztalat, hogy nagyon drága a kezelés, és nekem 3 cicám meg egy kutyám van, nem engedhetem meg magamnak, hogy én vigyem el orvoshoz a szomszéd macskáját. Viszont nagyon rossz nézni hogy szenved, és ez a betegség kezeletlenül halálos is, szóval valamit tenni kéne. Van esetleg valami szervezet, amit fel lehet ilyen esetben hívni, hogy segítsenek? Vagy mindenképpen a szomszédnak kell intézkednie?
2012. aug. 24. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Annyit esetleg meg tudsz tenni, hogyha már úgyis adsz neki enni, húgykő elleni táppal etesd (pl. Hill's C/D).
2012. aug. 25. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Beszélj állatvédőkkel, hogy jöjjenek ki megnézni a macska állapotát. Ha befogadni nem tudják, legalább a műtétet elvégzik rajta.
2012. aug. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!