Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnám a macskáimat a...

Hogyan tudnám a macskáimat a szopásról leszoktatni?

Figyelt kérdés

Van két macskám. Májusban születtek, tehát most 3 hónaposak.

Szereztem őket, nem volt velük semmi gond, 6 hetes koruktól vannak nálunk. De van egy hülye szokásuk : folyton szopnának. Lehet, hogy ez amiatt van, mert korán lettek elválasztva az anyjuktól?

Ha az ölembe teszem őket, keresnek egy kis gyűrődést a ruhámon és elkezdik szopkodni, mintha az anyjukat szopnák. Ha a takaróra teszem őket, ugyan így viselkednek..

Valaki, akinek már volt hasonló élménye, segíthetne, mert nem bírok velük. Hiába csapok az orrukra, amikor csinálják, nem hagyják abba. :\

2012. aug. 24. 12:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! :)

(Azóta sem szoktak le róla.)

2013. jan. 23. 20:42
 12/12 anonim válasza:
Nem értem miért vagytok ilyen gonoszak. A kérdező azért írta ki, hogy segítséget kapjon, ne pedig kritizálást hogy nem szabad őket "verni". Nekem is van kisállatom, és igen is meg kell neveleni. Még nekem egyik állat sem a nevelésbe halt bele. Nekem is ilyen a macskám, nekem ezt azért csinálja, mert álmos. Ha elkezdi csinálni, emeld arréb, ha megint vissza jön és csinálja megint wmw
2019. dec. 28. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!