Hogyan tudnám a macskáimat a szopásról leszoktatni?
Van két macskám. Májusban születtek, tehát most 3 hónaposak.
Szereztem őket, nem volt velük semmi gond, 6 hetes koruktól vannak nálunk. De van egy hülye szokásuk : folyton szopnának. Lehet, hogy ez amiatt van, mert korán lettek elválasztva az anyjuktól?
Ha az ölembe teszem őket, keresnek egy kis gyűrődést a ruhámon és elkezdik szopkodni, mintha az anyjukat szopnák. Ha a takaróra teszem őket, ugyan így viselkednek..
Valaki, akinek már volt hasonló élménye, segíthetne, mert nem bírok velük. Hiába csapok az orrukra, amikor csinálják, nem hagyják abba. :\
Úgy hallottam, hogy olyankor az orrára kell ütni (nem ököllel ütöttem én sem...) és abbahagyja.
Cukiknak cukik, csak már kissé idegesítő..
Nem tudom téged nem idegesítene-e, ha állandóan pólót kellene cserélned, meg nadrágot, mert tiszta nyál lesz az egész. :)
És azt a "verést", amit kapnak, nem egy öklössel kell elképzelni, mondtam már.
Fúú, akkor lehet, hogy ilyenek maradnak :S
Szeretem őket, de annyira zavar :S
Szia.Nem akarlak elkeseríteni, de nagy a valószínűsége, hogy soha nem fognak leszokni a szopogatásról.
Nekem már 4 éves a kandúrom, és ivartalanított is és még mindig szopogat, közben pedig dorombol és dagaszt.
Én is arra tippelek, ez a korai elválasztás miatt van.
Én őt 6 hetesen kaptam meg.
Azóta én vagyok az anyja :) és úgy szeretem ahogy van.
Szopogasson csak nyugodtan. Néha van úgy, hogy megunom, és lerakom magam mellé, olyankor elalszik.
Biztos megnyugszik a kis lelke és így az enyém is.
További nyugodalmas cicanevelést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!