Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám nem akarja nevelni...

A macskám nem akarja nevelni a kölykeit mit csináljak?

Figyelt kérdés
4-en vannak még csak 2 hetesek a foguk sem jött ki szegények nem tudnak enni meleg tejet adok nekik mit kéne tennem nem akarom hogy elpusztuljanak a szüleim meg nem akarnak segíteni meg jön a suli mit tegyek?

2012. aug. 24. 10:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
de le estek onnan a libák meg majdnem megzabálták őket,na
2012. aug. 24. 12:13
 12/23 anonim ***** válasza:

de miért teszed fel a kérdést, hogy ha nem fogadod el a választ???? Tálból tényleg nem fogod felnevelni pláne nem bolti tejjel.A pisiltetés és a kakiltatás úgy megy, hogy meleg vízbe mártasz egy puha kendőt vagy anyagot és óvatosan "megsimogatod" ott..... És akkor ha jól csinálod akkor lesz eredmény.

De! csak végszükség esetén kell így felnevelni.Inkább vegyél elő egy nagyobb dobozt (Ha nincs akkor bármelyik boltban találsz, vagy adnak neked, ha megkérdezed az eladót) és kivágsz rá egy nagy lyukat, beleteszed a takarót vagy akármit amin az anya megfialt,Majd a kölyköket is beleteszed majd az anyát.Lehet ellenkezni fog de nembaj..A lényeg, hogy tudomására kell tudni, hogy hol annak a kölykei. Talán beindíthatod az anyai ösztöneit azzal is, ha a kezedbe veszel egy kölyköt és az elkezd nyávogni.De ha nem hatásos akkor rögtön tedd vissza. a lényeg az, hogy állatorvostól kérd ki a véleményt, hogy szerinte mit kéne tenni.Lehet még tudna is adni neked speciális "cicatejet" amivel fel tudnád nevelni a kicsiket, hogy ha az anyjuk tényleg nem fogadja el őket.

De nem értem miért nem reagálsz arra a válaszomra amit korábban írtam, hogy KERESS A KÖZELBEN SZOPTATÓ ANYA MACSKÁT!

2012. aug. 24. 12:25
 13/23 anonim ***** válasza:
* A lényeg, hogy tudomására kell hozni, hogy hol vannak a kölykei
2012. aug. 24. 12:27
 14/23 A kérdező kommentje:
12 a szalmapadláson ellet na akkor mit tegyek a dobozba mert van dobozom lyuk is van rajta
2012. aug. 25. 13:05
 15/23 anonim ***** válasza:
tedd bele a szalmát amin ellett.Azon már rajta van a szaga úgy, hogy jó lesz neki. Egyébként most mi van a kölykökkel?
2012. aug. 25. 13:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Vagy nem értem...most a padlás teteje van szalmából vagy szalmán fialt? mindegy. Ha van bármilyen anyag amin előtte feküdt az is jó lenne szerintem.De minél később mutatod meg neki a kölykeit annál kisebb az esély arra, hogy visszafogadja.
2012. aug. 25. 13:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Folyton odarakom meg azt csináltuk hogy lefogtuk az anyjukat és oda rakom a kölyköket pár harapást már kaptam tőle de nem baj ha jól laknak és jól vannak de az egyik akkor is sír ha és ha nem éhes ha fáradt ha nem fáradt nem tudja valaki miért?
2012. aug. 26. 09:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Remélem többször nem szeretnéd ezt a procedúrát, az anya egyértelmű, hogy valamilyen okból nem akarja vagy nem képes szoptatni, nevelni a kicsiket.

Az anyának, a kicsiknek és nektek is szenvedés.

Ivartalanításra nem gondoltál?

2012. aug. 29. 12:21
 19/23 anonim ***** válasza:

Melyik megyében laksz??

Én betudnék vállalni 1 kiscicát!!!

2012. aug. 29. 20:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Fejér megyébe de az nem elég 4-et kelene:(
2012. szept. 1. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!