A macskám nem akarja nevelni a kölykeit mit csináljak?
de miért teszed fel a kérdést, hogy ha nem fogadod el a választ???? Tálból tényleg nem fogod felnevelni pláne nem bolti tejjel.A pisiltetés és a kakiltatás úgy megy, hogy meleg vízbe mártasz egy puha kendőt vagy anyagot és óvatosan "megsimogatod" ott..... És akkor ha jól csinálod akkor lesz eredmény.
De! csak végszükség esetén kell így felnevelni.Inkább vegyél elő egy nagyobb dobozt (Ha nincs akkor bármelyik boltban találsz, vagy adnak neked, ha megkérdezed az eladót) és kivágsz rá egy nagy lyukat, beleteszed a takarót vagy akármit amin az anya megfialt,Majd a kölyköket is beleteszed majd az anyát.Lehet ellenkezni fog de nembaj..A lényeg, hogy tudomására kell tudni, hogy hol annak a kölykei. Talán beindíthatod az anyai ösztöneit azzal is, ha a kezedbe veszel egy kölyköt és az elkezd nyávogni.De ha nem hatásos akkor rögtön tedd vissza. a lényeg az, hogy állatorvostól kérd ki a véleményt, hogy szerinte mit kéne tenni.Lehet még tudna is adni neked speciális "cicatejet" amivel fel tudnád nevelni a kicsiket, hogy ha az anyjuk tényleg nem fogadja el őket.
De nem értem miért nem reagálsz arra a válaszomra amit korábban írtam, hogy KERESS A KÖZELBEN SZOPTATÓ ANYA MACSKÁT!
Remélem többször nem szeretnéd ezt a procedúrát, az anya egyértelmű, hogy valamilyen okból nem akarja vagy nem képes szoptatni, nevelni a kicsiket.
Az anyának, a kicsiknek és nektek is szenvedés.
Ivartalanításra nem gondoltál?
Melyik megyében laksz??
Én betudnék vállalni 1 kiscicát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!