Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy a macskám kölykeit el tudom majd ajándékozni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem sok...
2009. ápr. 23. 11:41
 2/10 anonim válasza:
0%
Agyon kell őket verni.
2009. ápr. 23. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
én feltettem az express.hu oldalra és az iwiw-re hirdetést és mind az 5 kis macseknak lett gazdija, de ehhez tudni kell, hogy én házhoz vittem a cicákat
2009. ápr. 23. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
4%

elöl-hátul bedugni nekik a 220at.

Komolyra fordítva: sajnos nem sok. De nem is kell elajándékozni őket. Nálunk is tenyésznek a cicmákok a kertben, de jól megvannak. Szerintem szemétség lenne őket agyonverni, jól eléldegél a "fölösleg" is az utcában. Minden szomszédtól kapnak vmit, egér-bogár-madár is van... Tök jól élnek.

2009. ápr. 23. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Én ezért ivartalanítottam a macskáimat nem kevés pénzért, hogy ne kelljen ilyen problémákkal szembenézni.

A felelős állattartás valahol ezt is jelenti.

Egyébként, ha beoltattad őket, valamelyik közeli piac bejáratánál esetleg van esélyed.

2009. ápr. 23. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem az agyonverés (vízbe fojtás, stb.) a megoldás, az brutális, embertelen és már a törvény is bünteti!!!

Az, ha a felesleg kóborként éldegél, egy fokkal emberségesebb, de nem igazi megoldás.

Az IVARTALANÍTÁS a megoldás! Pár ezer forint - aki ennyit nem tud (vagy nem akar) rászánni, ne tartson macskát. Sok állatorvos kedvezményesen végzi, a számtalan előny miatt.

A kismacskákat először talán sikerül rásózni erre-arra - amúgy milyen gazdi lesz az, akire csak tukmálták a kiscicát? Ez se lényegtelen! - de gondolj bele, évente többször lesz ilyen. Tehát azt javaslom, ivartalaníttasd a macskádat.

Olvassátok el ezt, nagyon tanulságos!

[link]

2009. ápr. 23. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Természetesen van rá esély, minél több helyen hirdesd meg (iwiw, express, macskás oldalak, helyi újság, nagyobb boltokban vannak hirdetőfalak, állatorvosi rendelő)

Én tavaly költöztem be egy családi házba, két cicát szerettünk volna a párommal, annyi kikötésem volt, hogy az egyik vörös legyen. Kb 1 hónap múlva az iwiwen láttam egy hirdetést, vörös kandúr!felhívtam a hirdetőt, másnap mentünk a cicáért. A másikat születése napján választottam, ismerős cicájától.

Szóval nem lehetetlen, csak sok helyen, fényképpel hirdesd őket, lehet hogy valaki pont a Te egyik kiscicádra vágyik!

Sok szerencsét!

2009. ápr. 23. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Jó ötlet iwiw-en reklámozni, hogy ingyen cicák. Meg nálunk a vásárban mindig van kisállat vásár is, sokszor kimegyek csak úgy nézelődni, mindig látom, hogy dobozban cicák vannak, rajta papír: ingyen elvihető. Ezek általában be sincsenek oltva meg semmi, ingyen senki nem is várná, azt majd az új gazdi megoldja. De el szokták őket vinni. Egyszer az én kutyimat is "felcsinálta" a szomszéd kutyája, vittük is ki a kiskölyköket a vásárba, meg vittünk képet az anya és az apa kutyáról, két hét alatt el is vitték az összes kis aranyos kutyust. Egyik héten én mentem ki, másik héten a szomszéd, szóval nem volt vele gond.
2009. ápr. 23. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Gyerekek, itt miért van lepontozva mindenki? Az utolsó is hasznos választ adott szerintem. Akik a felelős állattartásról írtak, ők is jószándékból írták, gondolom. Bár azt nem tudhatják, hogyan alakult így a kérdező helyzete. Pl. az is előfordulhatott, hogy vemhesen fogadta be a cicát...
2009. ápr. 23. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
96%

Már feltűnt egy ideje, hogy itt vannak köztünk páran, (nem csak ebben a topikban), akiknek a lepontozás a hobbija, ha kell, ha nem. Persze bosszantó, ha így egy-egy hasznos válasz eltűnik, de a Kérdező ill. akit érdekel a téma, szerintem úgyis megjeleníti az összeset!

Szerintem zok közül, akik nem agyonverés típusú dolgot javasoltak, mindenki hasznos választ adott.

2009. ápr. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!