Szerintetek mit csináljak az orvossal?
Nos, lehet hogy ez kicsit hosszú lesz.
Az történt, hogy a Kiscicámnak rendszeresen visszatérő húgyhólyag gyulladása van. Rendszeresen jártunk orvoshoz,a tüneteit tudták kezelni, de egyre gyakrabban jött elő a dolog. Ő meg csak a vállát vonogatta, nem tudott mit mondani. Meg is röntgenezték, de attól sem lettek okosabbak. Csak mindig adott neki egy szurit, aztán tartotta a markát.
Annak idején, mezt a kérdést írtam ki a témában, azóta már 3x előjött neki 1 hónap alatt! Ekkor még bíztam a dokiban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3210078-rend..
Azóta elmentem egy másik orvoshoz, ahol megvizsgálták a vizeletét, és azonnal kiderült mi a baj. Sezerencsére gyógyítható, viszont mivel hónapokig nem volt rendesen kezelve (annak ellenére hogy folyamatosan jártunk az orvoshoz), ezért a húgyhólyagjában a nyálkahártya teljesen tönkre ment. Emiatt most egy több hónapos gyógyszeres kezelésen kell átesnie a cicának, hogy teljesen rendbe jöjjön.
Szerintetek is az első doki volt hanyag vagy tudatlan? Ti mit csinálnátok a helyemben? A cica már nem lesz ettől jobban, a kidobott pénzemet is nyugodtan tartsa meg. De hagyjam, hogy más állatkájával is így kibabráljon? Egyáltalán mit lehet ilyenkor tenni?
Szerintetek jogos a felháborodásom?

Hát pereskedni én sem akarok, annyit nem ér. De nincs esetleg valami szervezet, ahol be lehet ezt jelenteni?
Szerencsére az új doki eléggé haladó szellemű, és gyógynövényes hatóanyagú gyógyszert fog kapni a cica, így nem fog ártani a májának. Szóval ő előbb utóbb rendben lesz, csak egy vagyonba fog kerülni, és addig minden nap le kell nyomnom egy gyógyszert a torkán. Utálja nagyon, és ilyenkor mindig fél tőlem, mert mindig attól retteg hogy bántani fogom. :( Most meg ez fog menni hónapokig. :,(

Ezt találtam, de mivel egy db számlát nem kaptam, a kártérítést buktam.

Jelentsd be a kamaránál(állatorvosi) ott kivizsgálják az ügyet és a praxisát is elvehetik.Sajnálom a cicát és remélem maximálisan felgyógyul!
Egyébként rengeteg orvos nem ért semmihez csak antibiotikumot adnak be a macskának a diagnózis meg ált kétes..

Meg is találtam a módját, ott volt rögtön a kártérítés alatt. :)
Papírom ugyan semmi nincs róla, de elmegyek és kikérem a kartonját, röntgenét, mindenét. Gondolom kötelesek kiadni.
Közben meg elkezdtem megsajnálni a dokit, mert eddig évekig hozzá jártunk más dolgokkal.( Még ő is ivartalanította mindkét cicámat, és mindig nagyon kedves volt. És egész biztos hogy nem direkt csinálta. De akkor meg pont ez a baj. Amelyik állatorvosnak az nem jut eszébe, hogy egy húgyhólyag problémákkal küzdő állatnak megvizsgálja a vizeletét, az ne nyúljon senkinek az állatához... Ha meg direkt csinálta, akkor meg az a baj. Nem is tudom melyik a rosszabb.
Szóval sajnálom, mert jóban voltunk, de ezt akkor sem hagyom ennyiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!