Vakarózik a cicám de nem bolhás. Mit tegyek?
Honnan tudod hogy nem rühös? Mert az nem látszik az elején egyértelműen.
És az nem lehet hogy valami allergiája van?
Esetleg vehettek frontline combot, vagy advocate spot on-t, vagy stronghold cseppet. Tudod, ezek a nyakbacseppentős cuccok. Kiűz minden élősködőt, és 3 hónapon keresztül véd az újrafertőződéstől, ha az a gond. De vigyázz, mert van olyan ami csak bolhára jó, olyat válassz ami mindenre.
De ha már nagyon vakarózik, lehet hogy ez önmagában nem elég, hanem más kezelésre szorul.
Hát ha biztosan nem élősködő, akkor én az allergiára tudok tippelni. De ez csak tipp, nem tudok okosabbat, Jobbulást a cicának!
Esetleg kérdezd meg itt, de úgy, hogy minden részletet leírsz. Cica életkörülményei, kora, mit eszik, kórelőzmény, stb. Nekem már volt, hogy segített.
vagy lehet bőrbetegsége is ugymond "túl" száraz bőre van ami fáj neki és vakarja. Ha nem rühös, akkor bolhák, de ha az sem akkor én sem tudom.
Hogy allergiás lehet valami ételre ami kiváltó oka lehet a vakarózásnak.
Biztos, hogy nem bolhás?
Mert azt onnan is megtudod állapítani, hogy ha a szőrében (általában fül mögött, nyak környékén) ilyen pici fekete pöttyöket lehet látni ami a bolha kaki. De, ha nem bolhás és nem rühös..nem tudom. :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!