Hogyan lehetek macskapszichológus?
Úgy érted macskaidomár?
Szerintem nem kell hozzá végzettség, max. OKJ-s vizsga.
Könyörgöm, ne találjatok ki nap mint nap olyan szakmákat, amik nem léteznek - csak azért, mert ezzel akartok foglalkozni.
Az állatok mentális egészségével az etológus foglalkozik.
Etológus úgy lehetsz, hogy elvégzed az ELTE biológia karát.
Macska pszichológus létezik... istenem....
Ugyan úgy ahogy kutya pszichológus is....
nem hallottál még Cesar Millanról?
ezt nem mi találtuk ki.....
Kedves hármaska! Ne Cesar Millannal példállódzál itt, mert ő 20 ezer km-re él innen. Az USA-ban lekvárzsibbasztó képzés is van (volt szerencsém 2 évig kint élni), nemhogy macskapszihológus.
Gondolom a kérdező Magyarországról ír és az itthoni képzések érdeklik.
Én nem ismerek, de Mo.-n szerintem nem is lenne rá kereslet ha csak nem ingyen gondolod.
Egyébként ezt akár otthon is ki lehet tanulni, mindössze a macskák viselkedését kell tanulmányozni pl: mit jelent az ha hátra van csapva a füle, ha félig nyitva van a szeme, ha nyitva van a szája, mozgását, vagy milyen dolgok vannak amiket egy ember is meg tud csinálni amiből a cica érti a dolgot stb stb.... és persze rengeteget kell cicák közelében lenni...:D
én egy hangyányit már értem hogy mikor mi van :D rengeteget figyeltem csak úgy a macskákat hogy nem értem hozzájuk, néztem vagy 1 órán át xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!