Szombat este kiesett a cicám a 4. emeletről. Meg is halt! A szívem szakad meg! Miért vette le az ég?
Szerintem te is tudod.
Az eséstől lett valami olyan belső sérülése, amin nem lehetett segíteni. Ha pl. megrepedt a mája, vagy a lépe, akármi, azt szerintem senki és semmi sem tudja túlélni.
Sajnálom, biztosan nagyon hiányzik, de előfordul az ilyesmi.
Ne hibáztass senkit, se a párodat, se önmagadat!
Elhiszem, hogy nagyon sajnálod szegényt, de ti voltatok a hibásak! Nekünk is van 2 erkélyünk, de sosem mennek ki a cicák. Ha pedig kiengedném őket, akkor is vennék hálót, nehogy kiessen!
A cica valószínű menthetetlen volt, ezt az orvos is látta ellátás közben!
Felelőtlenek vagytok!
Tényleg a ti hibátok volt. Mi is a 6.-on lakunk, ablak sosincs nyitva, ha szellőztetünk addig bezárjuk az egyik szobába. Az erkélyt befedtük bambuszhálókkal, és nagyon odafigyelünk rá.
Sajnálom.
Valószínű belső vérzése volt és abba pusztult bele.
Nekünk az ötödik elemeltről esett ki a kandúrunk egyszer.Túlélte csak kisebb sérülések voltak rajta amit másik macskákkal történ verekedés okozott.Volt hogy az ablakból fogott denevért.A szoba macskák ilyenek,unatkoznak és csak az ablak,terasz jut nekik a külvilágból :( ami sokkal érdekesebb nekik mint a szoba.Sajnos megesik az ilyesmi,a macska természetes környezetében nem mászik magasabbra a fánál.
Az én cicám egyszer a 6.-ról esett le a járdára. Ő szerencsére túlélte, bár műteni kellett, hónapokig lábadozott.
Elég volt egy pillanatra nem odafigyelni, és már meg is történt a baj...
Mentségemre szóljon, hogy még olyan picike volt, hogy egészen addig nem tudott felugorni az ablakba, azért is mertem egyedül hagyni amikor kimentem a mosdóba. És akkor először sikerült neki felugrani....
De még ennek ellenére sem tudom megbocsájtani magamnak a történteket. Mert lehet bármilyen kifogásom, akkor is az én felelősségem volt.
A mai napig van, hogy állunk az ablakban (természetesen a macskahálóval felszerelt ablakban), és sok-sok puszi között bocsánatot kérek tőle. Három éve volt a baleset, de szerintem már örökre lelkiismeret-furdalásom lesz miatta, még így is hogy túlélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!