Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretnék egy macskaiskolát...

Balazskaaa14 kérdése:

Szeretnék egy macskaiskolát nyitni, csak ne mtudom hogy kezdjek hozzá?! Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék egy macskák számára nyitni egy iskolát csak ne m tudom hogy kezdjek hozzá vagyis hogy kell e engedély hozzá vagy ötletek stb!?Negatív kritikát nem kérek mivel tudom hogy a macskák igencsak taníthatóak!(tapasztalatból mondom)

2012. aug. 19. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is tanítom a cicám, örülök, hogy mások is vannak így. :) Szerintem nagyon jó ötlet, pár éve gondolkoztam ezen az ötleten, persze csak, mint álom. (10 éves voltam :))

Bár abba is gondolj bele, hogy nem az összes cica tanítható és sokkal nehezebb, mint a kutyákat.

http://www.youtube.com/watch?v=xL-IU4hd7OU

2012. aug. 19. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Az elején ennek is tanítás van, adj egy ötöst, pacsi, fekszik meg forog.
2012. aug. 19. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:
2012. aug. 19. 22:49
 14/19 A kérdező kommentje:
nekem elsősorban nem a gazdagodás lenne a célom! köszi a válaszokat aki éppen társtulajdonosként vagy szponzorként szeretne belevágni velem együtt az írjon:)
2012. aug. 19. 23:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Mivel 14 vagyok, ez nem lehet, de ha a közelünkben lenne ilyen, tuti elmennék. :) Hol gondoltad?
2012. aug. 20. 00:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Debrecenben gondoltam mivel itt élek:)
2012. aug. 20. 09:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de ez valami nagyon buta ötlet.A msckák nem falka állatok mint a kutyák így ha 10 macskát összeengedsz annak verekedés a vége.Másrészt ott vannak a halálos és fertőző betegségek amiket elkaphatnak ha egy fertőzőtt cicával érintkeznek.
2012. aug. 20. 09:33
 18/19 A kérdező kommentje:
elkaphat ha nincs beoltva! és nincs rendszeresen állatorvoshoz véve vagy rossz körülmények között "él"(akinek a macskája rossz körülmények között él az valószínűleg nem fogja elvinni ilyen helyre és amúgy is lenne úgymond "szabályzata" amiben meg lenne fogalmazva hogy amikor valaki a macskáját "járatni akarja ilyen iskolába" az állatorvosi papírral oltási könyvel stb. szükséges hozzá :)
2012. aug. 21. 01:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet FIV ellen oltani.Egyszóval aki van oly buzgó,hogy menni akar attól kérned kellene a 3-as vértesztet ami 20 ezer forint :)
2012. aug. 21. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!