Szeretnék egy macskaiskolát nyitni, csak ne mtudom hogy kezdjek hozzá?! Bőv. Lent.
Sztem nem lenne nagy sikere az iskolának...,inkább ne vágj bele.Egy macskát amire meg lehet tanítani,azt otthon is megtudják neki mutatni és eltudja sajátítani a macska..
ez lenne sztem az utolsó amire költenének az emberek.
Engedély mindenképpen kell hozzá, a szokásos vállalkozáshoz szükséges engedélyeken kívül az ÁNTSZ-től is.
Az ÁNTSZ elsősorban a tárgyi feltételek meglétét fogja ellenőrizni, és a megfelelő infrastruktúra kialakítása elég költséges. Mondom ezt azért, mert feleségem kutyakozmetikus, sok kutyaiskolás ismerőssel - hát egyik sem gazdagodott meg belőle, de legalább azt csinálják, amit szeretnek.
Sok sikert!
A macskák tényleg nagyon jól taníthatóak,csak sok türelem kell hozzá.Ötletnek belinkelek néhány videót.
Ha hivatalosan akarod, akkor kell hozzá vállalkozói igazolvány, ahhoz meg betöltött 18 év.
Szerintem először taníts néhány saját macskát, így majd meg tudod mutatni, mi mindenre tanítható meg.
Az en baratom is nyitott (mondjuk Londonban)
Es nincs sikere.
Be is zart.
Nem a legjobb otlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!