Parvovírus lenne?
Az egyik kismacskának, aki nemrég került hozzánk, hasmenése lett pár napja, majd vér lett a székletben. Orvoshoz vittük, telefonba azt mondta az ügyeletes orvos, mert pont beleestünk ma az ügyeletbe, hogy várjunk keddig, de nem vártunk. Elmondtuk neki a tüneteteket. Elvittük, kezelte, nem tűnt súlyosnak, láza se volt. De azt mondta, hogy védőoltással megelőzhető lett volna.
Most meg olvasgatok a neten, hogy ez a parvovírus lenne, és hogy elég veszélyes?
Nagyon félek, mert van több macskám, akik nem voltak még oltva (persze most már nagyon bánom), mi lesz ha elkapják?
Nem hány, eszik rendesen, eleven.
Kérdeztem az orvost, hogy a többit oltassam e be, azt mondta majd 3-4 hét múlva, ha vége a vírusnak.
Ez biztos, hogy az a vírus? (persze nem vagytok orvosok, de nem értem)
Mert ha az, akkor el kéne különíteni a többitől, vagy valami, vagy lenne még tünete?!?
Tegnap adtam neki féregtelenítőt, akkor volt először véres a széklete, de ma is az volt, és véres volt a feneke, akkor vittük orvoshoz.
Jo hogy elvittetek orvoshoz,mert komolyabb baja is lehetett volna.
Tardsd kulon a tobbimacskat, hiszen ez egy virus 2 macskamnak volt mar ilyenje, de csak egy elte tul.
A tiednek hogy kezdődött, mik voltak a tünetek? Mennyi idő alatt súlyosbodott? Az orvos javasolta, hogy rakd külön? Kapott infúziót, vagy mit kapott?
Sajnálom a cicádat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!