Kiscicák széklete nyálkás. Nagy baj?
Kb. 8-10 hetesek lehetnek, akkor fogadtam be a családot az árokból amikor még a kicsik szeme csukva volt.
Öten vannak de csak 2-nél figyelhető meg hogy amikor kakálnak a végén nyálkát próbálnak kinyomni és a popójukon is ott marad a nyálka mint valami buborék féleség. Étvágyuk jó, ugyan úgy esznek minta többiek.
Az anyukát féregtelenítettem még a befogadáskor, de az oltássokkal mostanáig vártunk mivel szoptatott. A kicsiket a héten akartam be oltatni parvo és macskanátha ellen de az orvosunk szabadság miatt nem volt elérhető ezért csak jövőhetén kapják meg az oltást és a 2. féregtelenítést. /5 hetesen voltak először féregtelenítve, FERDOCAT pasztával/
Valakinek volt már hasonló esete cicákkal?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ilyen korban már igen, főleg ha a többinél ez nem tapasztalható.
Szerintem vidd el állatorvoshoz, ő tud pontosabb infót mondani.
Igen, a nyers hústól van. Ilyen kicsi korban még nem szabad nekik ezt adni.(nem a te hibád, ha beleettek)
Szerintem kedden vidd el az állatorvoshoz, mert lehet, hogy ők is bélgyulladást kapnának.
Most már rendben vannak, de holnap az oltás miatt úgy is megyünk a dokihoz így majd megkérdezem, biztosa ami biztos alapon.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!