Egy macska kb. hány foknál kezd el fázni?
Figyelt kérdés
Vagy hány foknál érzi úgy hogy " felvenne " egy pulcsit ?? :D2012. aug. 13. 19:58
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon borzolja a szőrét kint, azt már azért teszi, mert nincs pulóvere.
2/7 anonim válasza:
-10-nél már bejátszik egy pulcsi:D
3/7 anonim válasza:
Az én cicáim amikor csak tehetik, a nyitott ablakban alszanak, ahol van egy kis "cicaerkély" kialakítva nekik.
Azt vettem észre, hogy olyan 13-14 fok körül van a határ, amikor inkább bejönnek aludni. Bár nem hiszem hogy nagyon fáznának, csak akkor már komfortosabb nekik bent. Gondolom ezt én, aztán meg kitudja.
Amúgy jó a kérdés, engem is érdekel. :)
4/7 anonim válasza:
Enyémek kinti cicák de -10c alatt már összebújva alszanak szélvédett helyen.Ha mozognak nem fáznak.
5/7 A kérdező kommentje:
tudom ez a pulcsi hülye példa volt :D azt kellett volna írni hogy mikor van náluk hűvös :)
Engem azért érdekel hogy tudjam mikor csukjam be őket a garázsba ahol a vastagon kibélelt dobozaik vannak
2012. aug. 14. 11:06
6/7 anonim válasza:
Szerintem már 5-10 fokban beengedheted őket.
7/7 anonim válasza:
Ha már kiskoruktól kezdve kint vannak a cicák akkor hozzászoknak a hideghez...Nekem kinti cicáim voltak és télen is vígan elvoltak kint, akárhány fok is volt:) Persze a szélvédett hely nem hülyeség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!