Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. EXTRA SÜRGŐS. Egy...

S. O. S. EXTRA SÜRGŐS. Egy környékbeli nőstény macska Nem hagyja békén az én picuri hím cicámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap még csak tisztes távolságból figyelték egymást. Ma meg már átjár a valószínüleg nőstény macsek. Bunyóznak de nem komolyan. Lehet hogy a nőstény macsek szerelmes az én kiscicusomba? Fogocskáznak is. Lehet hogy csak. Játszanak? Bár elég kevés macska van a környéken nem akar hazamenni pedig 3 házzal odébb lakik csak. S.O.S.!!!
2012. aug. 12. 18:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ajajj ! Tegnap hazament este és mos már itt is van. azt csinálják a teraszon hogy harapdálják egymás nyakát és oda bújnak egymáshoz!
2012. aug. 13. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak társaságra vágynak. Ha a másik cica nőstény, nem fogja bántani. Az enyémek is szoktak harapdálósat játszani, még a kutyákkal is. Nem lesz semmi baj, csak szórakoztatják egymást.
2012. aug. 13. 10:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Hoppá! Most engedte hogy menézzem.. és fiú!!!
2012. aug. 13. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor öribari lesz, főleg, ha ivartalanítod! Szerintem a nagycica apásat játszik. :)
2012. aug. 14. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!