Én Pandának hívnám,mivel úgy néz ki, mint egy vörös panda :)
2009. júl. 21. 12:55
13/26 anonim válasza:
Nekem most hirtelen a Míra és a Nelly ugrott be. Az én macskáimat Mollynak, Nózinak és Lord Emil Nándornak hívják. :) De jó még a Missy, Misty, Emily.
2009. júl. 21. 13:01
14/26 anonim válasza:
Az én cicámnak is ilyen volt a természete. Dodó volt a neve. A fogzásba halt bele. :,(
2009. júl. 21. 13:03
15/26 A kérdező kommentje:
Eddig a Zizi a legcukibb. :)
De írjatok még ha van ötlet!
2009. júl. 21. 13:28
16/26 anonim válasza:
Garfild
2009. júl. 21. 15:43
17/26 anonim válasza:
kobi. :)
2009. júl. 21. 18:03
18/26 anonim válasza:
Csuli, Béla, LaLi
2009. júl. 21. 18:04
19/26 anonim válasza:
Zokni, Süti :D
2009. júl. 21. 18:12
20/26 anonim válasza:
A mi kiscicánk is itt kapott nevet,nagyon vagány neveket kaptunk de végül is Kiki lett a neve,ez illik a legjobban rá,ha rossz(nagyon sokat van igy)akkor Kittynek hivjuk!
Van aki Kiara,Fatima,Cassie,Lisette,Luna neveket mondta.
Remélem tudtam segiteni:)
És mégegyszer köszönöm aki nekünk irt neveket:)Ime a gyerek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.