Ha itt hagyom őket és nem tudok senkit megkérni, hogy etesse őket csak majd én fogom vasárnap lesz bajuk?
Ahogy sokan írták a karfiol nem kaja a kutyának.Rendes kaja elkélne neki..
40 fokban ne hagyd így ott őket,biztosan van valami ismerősöd aki napi egyszer átmegy vízcserére és etetésre.
De sok hülye van itt már bocsánat. Az hogy 1-2 napot egyedül lesznek otthon az állatok ki fogják bírni.
Sok vizet hagyj ott nekik, mert most nagyon meleg van. Nagy adag szárazkaját tegyél ki nekik. Az nem romlik el és ki fog tartani 2 napig. Nálunk sem volt gond sose. Én sem tudtam soha senkire bízni őket.
Tejet meg ne itass a macskákkal mert az rossz nekik. Kivéve persze a macskáknak való tej.
Először is, a kutyusnak vagy húst vagy tápot adjál, a leírt ételek legfeljebb nasi vagy táplálékkiegészítő. A whiskas drága és szemét. Inkább orijen, ami drága, de jó vagy aldi topixja, ami olcsó, de aránylag jó! Tej nem jó neki, a macskatej is csak kiegészítő. A kérdésre válaszolva igen kibírják, de bármi történhet velük. Ha sürgős doki kell, nem lesz aki lássa a bajt.
- Sok száraztáp, ne csak pár napnyi
- Sok-sok víz, vödörben vagy lavorba, elérhető helyen
- Árnyékos, esővédett hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!