Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi van a cicával ha két...

Csipet-ke kérdése:

Mi van a cicával ha két időpontban ad életet cicáinak? Vasárnap fialt kettőt, és csodák csodájára következő pénteken is fialt kettőt.5 nap! Különbséggel lettek meg. De a két fialás között, semmi extrát nem tapasztaltam az anya cicán.

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
hogy őszintén megmondjam most nagyot néztem de ha a kiscicáknak semmi bajuk nincsen akkor biztos természetes dolog volt
2011. máj. 4. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ilyenről még nem hallottam, de lehet előfordult már mással is :) Én azért elvinném dokihoz. Általában többet fial mint 4 kiscica, nem? Nehogy bent maradjon valaki :)
2011. máj. 4. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem Nem maradt bent senki!! Ezt már tudjuk. De ennyit tudtam meg eddig, hogy ez érdekes. Senki nem hallott még róla! Köszi hogy írtatok!!
2011. máj. 4. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én házicicámat egy perzsa fiúval pároztattuk régen,és az első kicsi egy szombat délben,míg a másik, hétfő hajnalban született(1997-ben).A 2. sokkal ducibb és ügyetlenebb volt(szétcsúsztak a kis lábai a pvc-n)ráadásul az anyja sőt a tesója is mindig kitúrta.De ő volt a learanyosabb,legbújósabb cicamica.
2011. máj. 5. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

szia nekünk 2 héttel ezelőtt születtek meg a cicák 3.

ma pedig 2

nem tom mi volt ez a 2 hét de naon megiettem

2011. máj. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!