Melyik az ideális macskafajta?
Egy olyan fajtát keresek, ami nem aktív, egy kicsit önálló, ami nem nagyon hallatja a hangját, és ami egyedül is elvan. Mindegy, hogy hosszú-, vagy rövidszőrű. Barátságos, ragaszkodó, de nincs mindig az ember lába alatt, és szobacicának kitűnő. Ami felnőtt korában már nem igényel sok játékot, de van humorérzéke. Egy olyat keresek, ami sokszor mosakszik, tisztán tartja magát, és jó magaviseletű.
Ilyen tulajdonságokkal is bíró fajta létezik? És ha igen, melyik az?
A lényeg!
Nekem van két egyforma fajtatiszta macskám, viszont mindkettő különbözik a szokásaiban. Teljesen! Az egyik dögönyözhető, a másik csak akkor igényli hogy simogassák, ha ő akarja!
Az egyik cica nem szereti az alutasakos kaját, és a halat is utálja! A másik imádja a Schesir tonhalat, és él-hal az alutasakos kajákért.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy fajtatiszta macskák közt is nagy a különbség. És ha esetleg megveszel egy ilyet, és mégsem úgy fog viselkedni, akkor az bizony nagy csalódás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!