Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van olyan macskafajta amelyik...

Van olyan macskafajta amelyik játékos, de ha úgy van akkor odabújik a gazdihoz egy kis kényesztetésre?

Figyelt kérdés
A kérdésben szerintem naggyából minden benne van. Csak annyit még, hogy az érdekelne,hogy egyáltalán van e ilyen macskafajta, és ha van, akkor melyik.

2012. máj. 4. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Én úgy vettem észre, hogy a fekete macskák ilyenek, mert 2 feketét ismertem, az mind a kettő olyan édi volt - de fajtát nem tudok. Van még szürke macska amit ismerek az nagyon karmolós és önfejű. De valószínűleg ez nem is fajtól függ, hanem inkább az adott macska egyéniségétől.
2012. máj. 4. 14:03
 2/9 Dóri1106 válasza:
54%
Ez nem fajtától függ szerintem, hanem ha kiskorában úgy volt szoktatva, hogy sokat dédelgetve és játszattak is vele, akkor később nem fog elvadulni, hanem od fog bujni amikor úgy tartja kedve. Nekem egy sziámim van és, ha olyanja van akkor egyből jön oda az ölembe és alszik, de ha meg játszani akar elkezd harapdálni :)
2012. máj. 4. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
persze,lenmész az utcára vagy menhelyre,és magadhoz veszel egy cicát,hidd el azok is játékosak,és odabújnak!!!
2012. máj. 4. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Játékosak felnőtt korukra az ivartalanított macskák maradnak. Bújós pedig attól lesz, ha sokat foglalkozol vele és megbízik benned. Menhelyről fogadj be egy cicát és ilyen lesz, ha odafigyelsz rá.
2012. máj. 4. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Az enyémek pont ilyenek. Sima házicicák. :)
2012. máj. 4. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
enyémek is ilyenek, és sima házicicák. szokásuk h belefekszenek az arcomba kábé :d
2012. máj. 5. 10:24
 7/9 anonim válasza:
51%
Szerintem, attól függ, hogyan dédelgették, vagy hogyan tanították. Persze, amelyik önfejű, biztos nem kapott túl barátságos gondoskodást.
2012. máj. 5. 13:24
 8/9 Anna009 válasza:
46%
A házimacskák ilyenek.Nekem is az van és játszok vele de oda jön hozzám és dorombol.2 ÉVE MEGVAN ÉS SOHA SEM KARMOLT MEG!:)
2012. máj. 8. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:
64%

Minden macska nagyon játékos, életkortól és fajtától függetlenül! (még pl a tigris vagy a leopárd is szeret játszani)

Az, hogy odabújik-e az főleg természetétől függ és hogy milyen kapcsolatot alakítasz ki vele! De ha egy cicát nagyon szeret a gazdája, akkor szerintem ki van zárva, hogy ne dörgölőzzön a lábához legalább naponta egyszer. De az biztos, hogy a menhelyről vagy utcáról megmentett cicák különösen ragaszkodóak és hálásak tudnak lenni, ha jó helyre kerülnek.

2012. máj. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!