Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Olvastam, hogy lehet "műkörmöt...

Olvastam, hogy lehet "műkörmöt" (lent bővebben) csinálni a cicáknak? Ez nem rossz a ciáknak?

Figyelt kérdés
tehát olyan műköröm, vagy mi... hogy ráraknak valamit a karmára, és az nem engedi, hogy karmolásszon. Ja és ráadásul mindenféle színben van.
2009. júl. 17. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia! nekem két macsekom van, és persze hiába vettem kaparófát, nekik jobban bejött a kanapé:) a boltab ajánlották, hogy vegyek macskamentát (olyan kis üveges dolog, mint az illolajok), és ahova teszek pár cseppet, azt fogják használni a cicák. és bejött!!! próbáld ki, nagyon mókásan pörögnek-forognak a mentás hely körül a cicák, imádják:)
2009. júl. 21. 13:51
 12/13 anonim válasza:
ez kb annyira rossz neki, mintha befestenéd hajfestékkel a fehér macskát vagy kutyát kékre... az állatnak a természetes kinézete szolgálja azt, ahogy túlél. És ha ebbe valami mű -természetesellenes dolgot viszel, csak betegség lehet belőle.
2009. szept. 20. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:
ez már csak azért is baromság mert a cicáknak muszály kaparniuk mert ha nem tehetik meg lenől a karmuk és fájdalmas lesz a járás!
2010. máj. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!