Összeszoktassam a két cicát?
Figyelt kérdés
Nemrég hoztam egy másfél éves brit kiscicát az én 8 hónapos M.C. cicámhoz! A kicsi állandóan morog rá, az enyém pedig folyton követi, keresi, nézegeti, barátkozna vele, sőt még játszana is. De a kicsi hajthatatlan. Nehéz sorsa volt, meghalt a gazdija, ideiglenes befogadóknál volt, elválasztották a társától ( bár nagyon fújtak egymásra, több mint 600 km-t utazott. A kicsi már kijött a szobából, szétnézett, de az enyém folyton megy utána és szaglássza, olykor kergetné.Szerencsére az enyém nem érzi, hogy elhanyagolnám, vagyis nem veszem észre. Inkább az zavarja, hogy az új jövevény nem figyel rá! Félek, hogy kikészül emiatt. Vajon össze fognak valaha is barátkozni?2012. júl. 31. 09:40
1/2 Vicuska87 válasza:
Igen összefognak, én most vagyok túl egy ilyenen. 2 hétbe tellt!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem sikerülni fog, nagyon bízom benne! A kicsi ma már többször kimerészkedett, csak az enyém olyan játékos h szalad utána. Még nem pofozta meg a kicsi, de lehet ez segítene vagy lehet ártana? Majd megpróbálom átvinni másik lakásba, hogy szét tudjon nézni a kicsi. Ma már a nagy cica almába piszkított, és mindig oda fekszik ahol az enyém feküdt. Na pont most szóltam el magam, nekiugrott az enyém, oltári veszekedés volt belőle :( gondolom, hogy játszott volna. A kicsi be is pisilt...
2012. júl. 31. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!