Szoptató cicát is ivartalanítanak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 10:24
1/5 anonim válasza:
én úgy tudom h nem, meg kell várni mikor már nem szoptat.
legalábbis az én macskám csak szoptatás után ivartalanították
2/5 anonim válasza:
IGen, szoptatás alatt is ivartalanitanak, mivel csak pár óra az, amig nem lehet a kismacskákkal. Nekem két anyamacskát is operáltak igy, se nekik, sem a kicsiknek nem lett semmi bajuk.
3/5 anonim válasza:
Hat hetes volt a kiscicánk, amikor a zállatorvos már mondta, hogy lehet ivartalaníttatni a mamát, de mi is úgy vagyunk vele, hogy várunk a szoptatás végéig. Sajnos közben a mama újra tüzelni kezdett, így nem engedjük ki a lakásból, de biztosra akarunk menni, nehogy túl korán elmenjen a teje.
4/5 A kérdező kommentje:
A kicsi egy hónapos. Már eszik szilárd kaját is(bár még ki idétlen) meg iszik is egyedül.
Kinti a cica, nem hozhatom be, de nem akarok, hogy újra tüzelni kezdjen...
2012. júl. 22. 10:56
5/5 anonim válasza:
Akkor ivartalaníthattatod. A pici eszik magától, így tudja mellőzni a mamáját fél napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!