Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy macska be tud rekedni?

Egy macska be tud rekedni?

Figyelt kérdés
Vagy 2 napja a cicám furcsán nyávog ,mintha valami baj lenne a hangszálaival. Szinte már nincs is hangja. Szerintetek berekedt? SEGÍTSÉG a macskám megnémult!

2012. júl. 27. 17:19
 1/8 A kérdező kommentje:
kérlek...valaki segítsen
2012. júl. 27. 18:20
 2/8 anonim válasza:
Vidd el orvos hoz és ö tudni fogja ennyi :)
2012. júl. 27. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
vidd dokihoz, betudnak rekedni, az enyém is szokott néha, de nem szabad napokig tartania.
2012. júl. 28. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen, de másnapra semmi baja nem lett. Van más tünete? Lehet, hogy macskanáthás.
2012. júl. 28. 14:00
 5/8 anonim válasza:
Amikor reggel jön haza a kandúrunk, akkor mindig keservesen rekedten nyávog. :D De ha kialussza magát, semmi baja.
2012. júl. 28. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is néha bereked a Tomcsi cicám..de utána minden oké
2012. júl. 29. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is néha berekedt a kismacskám, amikor egész nap a mamája után nyávogott. De másnapra helyrejött :)
2012. júl. 30. 18:59
 8/8 anonim válasza:
0%
Az én macskám is berekedt 1 hete, amikor elvittem a "barátnőjéhez", ugyanis kasztráltatás előtt szeretnénk még kis perzsákat a családba. Tehát nagyon be volt rekedve és száraz, vörös volt az orra, nagyon fáradt volt, aludt egész nap, akkor ijedtem meg nagyon amikor reszketett néha egy kicsit. Felhívtam egy állatorvos ismerősöm, azt mondta, hogy ha nem hány, nincs hasmenése, stb, akkor nem kell rohannom vele orvoshoz. Ez történt péntek este, hétfőre már kezdett jobban lenni. Főként az orrán vettem észre, hogy nedvesebb. Az étvágya még nem a régi, mert rengeteget tud általában enni, de a hangja is jobb már, illetve játékos újra.
2013. febr. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!