Mi lehet a baja? Aggódom!
Figyelt kérdés
5 hónapos szobacicám hasa egy hónapja lóg már. Olyan mintha folyadék lenne benne. Semmi más tünete nincs, normálisan piszkít, eszik...Eléggé lent, majdnem a nemi szervénél van ez a valami. Puha neki, tényleg mintha egy lufi lenne ott körülbelül.
Valaki tapasztalt már ilyesmit?
Elvinném orvoshoz, de jelenleg nincs rá pénzem. Egy egyszerű vizsgálat is 3000 forint a városban. Ha valami komoly persze összekaparom a pénzt rá most, de ha azt mondjátok nem komoly, akkor fizetésig kihúznám vele.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 26. 21:26
1/2 anonim válasza:
nincs meg esetleg a szama egy dokinak??? az nem hiszem hogy kerul valamibe , de ha kerul is akkor nem olyan sokba.... es o majd megmondja neked pontosan hogy vigyed be vagy ne .... en nem tudom mi lehet a baja , de biztosan szerintem csak doki tudja megmondani...
2/2 anonim válasza:
Koldokserve van. A mieinknek is van, rutinmutettel megoldhato. Miota van neki es no? Mert ha nem megy vissza, meg kell mutetni. Szerintem erdemes keresni egy dokit aki jo es aranylag olcso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!