Mi lehet a baja a cicámnak? Nagyon aggódom érte!
Már pár napja nem nagyon akar enni.Sőt 1x hányt is,először azt hittük megmérgezték,de ha megmérgezték volna akkor nem ugrana úgy az ölembe mint mindig(úgy hogy állok,és ő úgy ugrik az ölembe)
Nincs most valamilyen járvány?mármint az állatok között,mert a kutyánk se eszik,és kedvtelen.Van valakinek valamilyen ötlete?
Előre is köszi a válaszokat.
mit mondott az állatorvos?
ja, hogy nem voltatok vele orvosnál? Akkor irány minél előbb.
Mindkettővel doki! Egymástól is elkaphattak valamit! Ezek alapján akár kezdődő parvó is lehet, vagy bármiélyen bél-vagy gyomorfertőzés. A parvót (ha jól tudom) a kutya és a macska nem kapja el egymástól, de valami fertőzést esetleg igen.
25/N
Lehet fertőzés vagy 100 meg 100 dolog is!:S
ÁLLATORVOS!!
Mire vársz ár napkotta?
És most jön majd az hogy nem visszük orvoshoz mert: "drága, messze van, nincs időnk, anyu meg apu nem engedi" stb. ezért mondjuk meg mi a baja a macskának és tuti gyógymódot is javasoljunk. Mindennapos kérdés...
Sajnálom de a hócipőm tele van ezzel, elkeserítő hogy ilyen az állattartási kultúra Magyarországon.
"kedves" utolsó:ha tele a hócipőd ne válaszolj,senki nem kötelez rá,szerintem.Képzeld el ha baj van igenis elvisszük az állatorvoshoz,apu nem szólhat bele hisz felnőtt vagyok.Csak mivel már kezd enni,gondoltam megkérdem hátha volt valaki macskájának ilyen baja.na mindegy,de ha lehet ne mindenkit egy véka alá vegyél.
Amúgy a cicám mostmár délután óta eszik rendesen,de ha nem evett volna még pár napig(ősszel is volt pár ilyen napja)akkor igenis elvittem volna az állatorvoshoz.
Oké,én megértelek,de te is megérthetsz engem.Macska bolond vagyok,imádom a kiscicámat,és rosszul esett hogy szinte azt feltételezted rólam hogy inkább hagyom elpusztulni,mint hogy állatorvoshoz vigyem.2 cicám volt sajnos az egyik elpusztult,elkapta egy kutya,napokig sirattam szegényt.
De az ilyen embert én se értem(amit te is írtál)hogy feltesz egy kérdést.ti tanácsot adtok és nem vitte el az állatorvoshoz,aztán meg csodálkozik hogy elpusztul a cica.
Amit írtál hogy napokig győzködtétek a gazdit,annak a macskájának mi volt a baja?
Ok, bocsánat hogy rosszat feltételeztem azonnal, de az ilyen kérdést feltevők sajnos 90% hanyag és nemtörődöm. Nem tudom hogy mi lehetett a baja, az nem derült ki a kérdésből, csak hogy nem evett és hosszú hetekig szenvedett szegény. A gazdája azt is letagadta a végén hogy az övé a macska, mert csak úgy befogadták. Rettenetes volt. Belinkelem a kérdést, ha van kedved olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1421673-mi-b..
ez a link amit beadtál ez nagyon dúrva. Össze-vissza beszél.Végig azt írja hogy mennyire vágyott erre a macskára,erre a végén azt mondja nem az övé?ne nézzen már minket hülyének.de nem?
Amúgy a kiscicám tegnap már elkezdett játszani is és rendesen eszik.
Sajnos már jártunk úgy hogy elvittük a cicát az állatorvoshoz,de mégis elpusztult. Mi nem úgy vagyunk nevelve,hogy ha egy kis állat beteg ne vigyük el az állatorvoshoz.
Amúgy bocsi így utólag hogy hőbörögtem,csak olyan rossz volt azt hallani,hogy azt hitted inkább hagynám meghalni a cicámat mint hogy elvigyem az orvoshoz,de miután elolvastam ezt a linket,már megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!