Nem tudom mit tegyek!?
Második: Nekem úgy tűnik, hogy a kérdező még gyerek, önálló jövedelem nélkül, így pénze sem lenne az orvosra. A szülők meg hát nem segítenek. :(
Mennyi idős vagy?
Én azt javaslom, tegyél egy próbát. Vidd el őket egy állatorvoshoz, aztán amikor már benn vagy a rendelőben (de még mielőtt elkezdi kezelni), akkor mondd meg az orvosnak, hogy ezek talált, mentett cicák, a szüleid nem adnak pénzt a kezelésre, csak a zsebpénzedből tudsz fizetni, ami talán nem lesz elég a kezelésre. Ha az orvosban van egy kis jóindulat, akkor a nálad lévő pénzért vagy ingyen is ellátja a cicákat.
Persze ebből nem lehet rendszert csinálni, de a cicáknak segít. Aztán sürgősen gazdát kell keresni nekik. Ebben is tud segíteni az orvos annyiban, hogy a váróban kitesz egy hirdetést róluk. Ha tudsz fényképet készíteni róluk, az még jobb, valaki csak segít kinyomtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!