1 hónapos kiscicának mit adhatok enni?
Köszönöm szépen a válaszokat,
Itt van a cicusról egy kép,
Azt írták, hogy 1 hónapos, de sztem több lehet, mert a teszveszen találtam rá, és már egy hete szóltam hogy megyek érte. Ugye nem lesz baj, ha szétválasztják már az anyukájától?:(((
A kép alapján 4 hetesnek tűnik. Ha egy hét eltelt azóta, akkor már nem olyan vészes, ha elválasztják, mondjuk én úgy gondolom, hogy 6 hetes kor előtt nem lenne szabad. Mindenesetre fog tudni enni, csak naponta többször adj neki (kb. 5-ször). És vidd el orvoshoz!
Sok szép cicás élményt kívánok!
Ez a macska tényleg nagyon kicsi, jobb lenne még pár hét neki az anyja mellett.
Én a kismacskámnak Royal Canin száraz kölyöktápot adok (állatorvostól lehet venni), és a DM 'Dein Bestes für Katzenkinder' nevű alutálcás kölyöktápját. Abban a címke szerint 50% hús van. A macskatejet is próbáld meg, az enyém nem nagyon itta, de hátha a tiéd szereti :)
SOS!
Találtam egy kb 1hónapos kiscicát betegen pár napja.. Mostmár viszonylag rendben van.. De nem értek hozzá! Eddig olyan kapható friss tehéntejet adtam neki.. Próbálkoztam konzervel is azt elösször megette, de este kihányta, azóta nem is kéri.. Egyre kevesebbet eszik.. Egyszel tök jól van máskor nyávog és nem tudom mi baja.. Gondolom nem jó neki a tej, de mást nem eszik meg :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!