Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 1 hónapos kiscicának mit...

1 hónapos kiscicának mit adhatok enni?

Figyelt kérdés
1 hónapos kiscicát fogok befogadni, addig szeretnék bevásárolni neki , de csak "Adult" konzerveket és tápot láttam, ezt ugye nem adhatom neki? Mivel kezdjek neki? tudtok nekem írni márka is jó, meg amugy bármi amit adhatok egy ennyi idős macseknak! Köszönöm
2009. júl. 14. 16:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nálunk pl.a cica nem eszik házi kosztot,többször is próbáltam,de nem evett semmit,csak a "gyári" tápokat eszi meg,Royal Canin,Hill's,ilyesmik.és hozzánk 3 hetesen került,fogalmam sem volt semmiről,cicatejet megitta,attól egy kicsit hígabb élett a széklete,de azt nagyon szerette....
2009. júl. 15. 10:12
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,

Itt van a cicusról egy kép,

[link]

Azt írták, hogy 1 hónapos, de sztem több lehet, mert a teszveszen találtam rá, és már egy hete szóltam hogy megyek érte. Ugye nem lesz baj, ha szétválasztják már az anyukájától?:(((

2009. júl. 15. 10:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Elrontottam szóval Ő lenne az

[link]

2009. júl. 15. 10:48
 14/22 anonim ***** válasza:

A kép alapján 4 hetesnek tűnik. Ha egy hét eltelt azóta, akkor már nem olyan vészes, ha elválasztják, mondjuk én úgy gondolom, hogy 6 hetes kor előtt nem lenne szabad. Mindenesetre fog tudni enni, csak naponta többször adj neki (kb. 5-ször). És vidd el orvoshoz!

Sok szép cicás élményt kívánok!

2009. júl. 15. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Jaj, de édes, az enyém is ekkorka volt, 4 hetes amikor kaptam, mert az anyukája nem gondozta. Nem szerencsés az ilyen korai elválasztás, mert viselkedési problémás lehet a cica. Az enyém nagyon félénk, visszatérő betegsége van és rajtam kívül nem barátkozik senkivel. Azért ez nem törvényszerű, hogy így lesz, de sajnos van rá esély.
2009. júl. 15. 13:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Az én cicám két hetes volt, amikor befogadtam, az anyukája valószínűleg elpusztult. Tápszerrel etettük cumisüvegből, rizikós volt, hogy életben marad -e egyáltalán, de hála Istennek mára szép nagy, egészséges cica lett, már 3 éves. Az emberekkel nagyon barátságos, játékos, nincsenek viselkedési problémái. Talán annyi, hogy mivel lakásban nevelkedett, odakint nagyon fél. Persze a normális az, ha a kiscicák 6 hétig az anyjukkal maradnak, de neki csak így lehetett megmenteni az életét.
2009. júl. 15. 14:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) amikor lehozzuk szombaton elvileg akkor kellene 5 hetesnek lennie, de lehet hogy az "eladó" akitől hozzuk csak találomra írta be az 1 hónapot lehet, hogy több annál egy héttel vagy pár nappal, de remélem nem kevesebb, nem szeretném ha valami gond lenne:(
2009. júl. 15. 15:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez a macska tényleg nagyon kicsi, jobb lenne még pár hét neki az anyja mellett.

Én a kismacskámnak Royal Canin száraz kölyöktápot adok (állatorvostól lehet venni), és a DM 'Dein Bestes für Katzenkinder' nevű alutálcás kölyöktápját. Abban a címke szerint 50% hús van. A macskatejet is próbáld meg, az enyém nem nagyon itta, de hátha a tiéd szereti :)

2009. júl. 16. 13:24
 19/22 anonim ***** válasza:
A válasz megírásának időpontja: 07-14 19:10-nak igaza van!
2009. aug. 3. 09:57
 20/22 anonim válasza:

SOS!

Találtam egy kb 1hónapos kiscicát betegen pár napja.. Mostmár viszonylag rendben van.. De nem értek hozzá! Eddig olyan kapható friss tehéntejet adtam neki.. Próbálkoztam konzervel is azt elösször megette, de este kihányta, azóta nem is kéri.. Egyre kevesebbet eszik.. Egyszel tök jól van máskor nyávog és nem tudom mi baja.. Gondolom nem jó neki a tej, de mást nem eszik meg :c

2014. jún. 15. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!