Van még valakinek olyan elkényeztetett cicuja mint nekem?
ez nem elkényeztetés.....
nem adsz neki enni megeszi az olcsót is
és azt se értem hogy mi köze van a simogatásnak az elkényeztetésnek?........ attól hogy nem engedi magát simogatni nincs elkényeztetve, lehet hogy fél tőled, vagy egyszerűen csak utálja ha simogatják....-.-"
De, szokott enni whiskas-t.
Negyediknek: azért én csak jobban tudom, hogy elvan e kényeztetve vagy nincs. Azért nem engedi h simogassuk mert mikor pl ide hozták (csóri cica volt), állandóan vele foglalkoztunk. Mindent megkapott. Ágyra is felengedtük. Ruhákra, asztalra, polcra, takaróra stb.
Amúgy nem fél tőlem, de ennyi erővel az egész családtól félne.
Két hétig nem volt itthon (a nagy hóviharban eltűnt). Mikor haza jött úgy dörgölődzött, le nem szállt rólunk, hagyta is hogy simogassuk. Nem érdekes?
Hát ezt nem elkényeztetésnek hívják egyaltalán!
Ez egy átlagos macska viselkedés!
Ez tényleg nem elkényeztetés, szinte minden cica ilyen öntörvényű.
Enyém is ilyen.Csak akkor lehet simogatni ha ő úgy akarja.Viszont ha ő akarja akkor addig nem hagy békén amíg nem dögönyözöd agyon.
Viszont nálam meg pont a normális, drága kaját nem nagyon szívleli.Úgy kell neki könyörögni szinte, hogy egyen :)
De szerintem minden cica ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!