Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon vad a macskám, mit...

Nagyon vad a macskám, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2 hónapja van nálunk kicsi még,nagyon rossz, nem lehet simogatni, mer egyből agyon karmol, és harap, már nagyon fáj a kezem, bántani nem akarom ha rosszat csinál, de már rosszul vagyok tőle, simogatni akkor tudom mikor alszik.... volt már macskám és azt tudtam simogatni meg kényeztetni szeretgetni, és csak akkor harapott és karmolt mikor játszottunk, de ez egyfolytában......

2012. júl. 17. 14:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

azt várom :D azt mondták fújjak rá mintha ha az anyja lennék, az szokott segíteni, elszalad legalábbis :P

és ez a túl hamar lett elválasztva, ez miért van??

kipróbálom azt a felveszem a nyakától :D

köszönöm

2012. júl. 17. 15:47
 12/17 anonim válasza:

szia!

az állatorvosunk azt mondta ha valami rosszat csinál manó csak lőjünk rá vizipisztollyal mert nem tudja hogy mi vagyunk csak a pisztolyt utálja meg. ezt 2 hete alkalmazzuk és azóta manó ( 2 hónapos kandúr cicus) nem megy fel az asztalra :) szerintem ezt alkalmazhatod most is. ha túl erőset harap spricc és hidd el megfogja érteni egy-két nap után hogy csak finoman játszon :)

2012. júl. 17. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
azért durván csináljátok ez személyiség jogot sért hogy kihallgattatok lestetek dolgokat pucér képek stb. a semmiért? mert megbeszélni nem lehet mi?
2012. júl. 17. 16:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsónak ..... Na te meg mi a francról beszélsz ??haha jól érzed magad?? Ez hogy jött ide?

A vizipisztoly ról halottam kajak ki probálom , köszi:D

2012. júl. 17. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak macskák, akik nem valók benti tartásra, mert nem szobacicák, nem szeretik ha hozzájuk érnek, nem maradnak ölben sem, egyszerűen nem igénylik az ember társaságát. Ha gondolod várj még vele egy kicsit, de ha nem változik a helyzet, ajándékozd oda valakinek, aki kertes házban él és kinti cicaként lehetne ott. Neki is jobb lenne és neked is. Aztán keress egy tipikus ölcicát.
2012. júl. 18. 10:55
 16/17 emir72 ***** válasza:
2012. júl. 18. 11:46
 17/17 anonim válasza:
Simogasd Agy neki kaját a kezedből!
2012. júl. 19. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!