Nagyon vad a macskám, mit tegyek ellene?
Én ugyanezt a kérdést készültem itt feltenni, az én cicám is ilyen vad, szerintem azért, mert korán el lett választva a testvéreitől és az anyjától :(
Én amikor egyfolytában támad és harap, akkor megfogom a nyaka fölötti bőrt és leszorítom, hogy elvegyem a kedvét a harctól. De mindemellett szerintem gyakran kellene jutalomfalatokat adni neki kézből ha jól viselkedik, és ha megtűri a simogatást. Én már megszoktam hogy az én cicám sose lesz olyan bújós, mint vártam volna, de nem baj, minden macska más. Azt szeretem benne, hogy mindig megnevettet.
igen énis fogom a nyakát meg ilyenek, meg probálom énis finomsággal mutatni hogy ha meg simogathatom akkor megkapja,
barátomnak volt egy cicája tündéri volt, bújt is óvatosan játszott, beszélgetni lehetett vele vissza válaszolt, meg velem aludt mint egy ember :O 2 hónapja meghalt sajnos, viszont kicsi korában ha rosz volt a barátom néha elég erősen seggbe csapta, meg kapott....lehet attól lett olyan, de nem akarok vele úgy bánni :S
nyugi az én cicám is ilyen volt egész kiskorában kb 5 hónapos koráig, aztán egyszer csak benőtt a feje lágya :)
most meg olyan kis nyugis lett, sokszor próbálom kihozni a sodrából, úgy hiányzik az a virgonc kiscica :)
szóval kinövi ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!