Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meg kell mentenem őket!...

Meg kell mentenem őket! Kiscicák élete forog kockán! (? )

Figyelt kérdés

Szomszédunknak minden évben vannak kiscicái, és minden évben megöli őket újszülöttként.Ma sírva könyörögtem neki, de azt mondta majd meglátja.Nagyon el vagyok keseredve, nem hagyom!!!!A macsek már hasas!

U.I.13 éves lány vagyok, állatszerető családból, akiknek ivartalanított cicái vannak

2012. júl. 16. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
de mi a kérdés?
2012. júl. 16. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Oké. Köszönjük, hogy ezt elmondtad.
2012. júl. 16. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos, nem tehetsz semmit. Gondolom, falun élsz. Ott nem sokat teketóriáznak a kismacskákkal: nem kell, el vele. Az ivartalanítást felesleges pénzkidobásnak tekintik.
2012. júl. 16. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Melyik megyében élsz? Keresd fel az állatvédőrséget, ha rá tudod bizonyítani, vagy többen is a te igazad mellett állnak, az anyamacskát elkobozhatják tőle, így semmit nem tud ártani.
2012. júl. 16. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbálj tanúk előtt úgy beszélgetni vele, hogy elismerje, megölt már kiscicákat. Pl. kérd meg, hogy ne ölje meg a kiscicákat, mint szokta korábban. Még jobb, ha megkérdezed, miért szokta megölni a kiscicákat. Persze ne fogjon gyanút, ne kihallgatásjellege legyen a dolognak, de nagykorúak, pl. a szüleid legyenek a tanúid, az biztosabb. De ha ők nem állnak kötélnek, lehetnek osztálytársaid, de többen.

Aztán ha elismerte, hogy szokott kiscicákat ölni, akkor lehet mondani neki, hogy ha még egyszer megteszi, megy a feljelentés állatkínzásért. Ezt 13 évesen is megteheted.

Beszéljétek rá az ivartalanításra, de csak miután megszülettek a kicsik. Nem érdemes nagyon elmérgesíteni a helyzetet, mert továbbra is a szomszédod marad.

2012. júl. 17. 10:42
 6/7 anonim válasza:
Sajnos ez van... ilyen a világ, nekem van egy cicám ő is mentett, a tesóit meg ha minden igaz megette egy farkas, a cicámnak nagy szerencséje volt hogy elhoztam, bár a szüleim annyira nem örültek :) de nagyon jól beilleszkedett és mindenki imádja, bár valószínűleg, még egy cicát nem menthetek meg mivel a szüleim szerint 1 cica is sok, még hogy 2 :) Egy ivartalanított kandúr gazdája 13L
2012. júl. 17. 21:17
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszokat!

A kiscicák miután megszülettek, 1 hónapig az mamájukkal lehettek, majd én nevelgettem őket.Mindhárman szépek, egészségesek, és Tatán élnek egy kertesházban.

A mama ivartalanitva lett,a néni befizette nekünk a költséget, mi pedig elvittük

:)

2012. okt. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!