Segitseg! Az eddigi szobatiszta cicam, mostmar az alom melle vegzi a dolgat. Mi tortenhetett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon aggodok miatta,eddig mindig az alomba vegezte a dolgat,de lassan mar 1 honapja melle...
Mi tortenhetett vele?
2012. júl. 16. 15:51
1/15 anonim válasza:
nem raktátok az alom közelébe a kajás tálját, vagy a fekhelyét? mert akkor nem fogja az almot használni
2/15 anonim válasza:
egyszer véletlen félremehetett neki és azóta illatozik az almos tálca vagy az alatta lévő padló , vagy a fal
3/15 A kérdező kommentje:
Nem,minden a helyen van es az alom tiszta.
2012. júl. 16. 16:01
4/15 A kérdező kommentje:
De akarhanyszor ferremegy,feltakaritom es felmostam tobbszor is.Es nem mindig ugyanoda piszkol.
Van amikor bemaszik az alomba,de nem sikerul neki elvegezni a dolgat.Volt amikor figyeltem,hogy mikor jon ki a furdoszobabol es eltalt 3-4 perc,bementem es semmi.
Amit elfelejtettem,hogy csak a nagydolgat vegzi melle.
2012. júl. 16. 16:04
5/15 Vicuska87 válasza:
Hm, ez érdekes lehet. Mutassátok meg orvosnak, hátha valami a bűzmirigyével, vagy valami más baj van.
6/15 anonim válasza:
Sok helyen lehet olvasni, hogy ha a cica az alom mellé piszkít, akkor beteg. Így akarja a tudtodra adni. Nézesd meg dokival a cicót.
7/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Amit elfelejtettem irni,hogy veres a vizelete.
2012. júl. 16. 20:20
8/15 anonim válasza:
Egyértelműen alsó húgyúti szindróma. Holnap feltétlenül vidd orvoshoz!
10/15 A kérdező kommentje:
Nem,mivel egesz nap nem voltam otthon.De minnel hamarabb elviszem!
Koszonom szepen a valaszokat!Remelem,hogy nem az a baj!Varok mas valaszokat is!
2012. júl. 17. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!