Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hatástalan Frontline?

Borcsi02 kérdése:

Hatástalan Frontline?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el,hogy alig egy héttel a cseppentés után undorító kövér bolhákat látok és szedegetek ki a cicám szőréből..És mennyi lehet még benne..(kinti-benti cica,és nem egy bolhafészekben élünk).Mi a franc értelme van ennek a cuccnak,ha ennyire hatástalan?????Egy hónapos hatásidő,védelem..na persze..És már nem az első eset,hogy befürödtünk ezzel a szerrel,nem is tudom,miért ezt vettük megint,de valamit muszáj adnom neki,és az állatorvos is ezt javasolta.Odafigyelve cseppentettünk rá,csak a bőrére ment,nem a szőrre,mert tudom,hogy ez fontos...Nevetséges az egész.Ti mit használtok?Valami bevált módszer?Én már próbáltam a fürdetést,bolhanyakörvet,másféle cseppentőket,és egyik sem vált be..:(
2012. júl. 7. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen rendesen megcsinálsz mindent, akkor én sajnos nem tudok segíteni, nekünk ez vált be. Esetleg annyit, hogy kérdezz meg más állatorvost is, hátha többet tudna mondani.
2012. júl. 7. 21:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a válaszodat,és hogy kedvesen segíteni szeretnél.Tudom,hogy többeknél bevált,nem tudom,nálunk miért nem.Csak már elég idegesítő,mert annyira sajnálom a cicámat.:(
2012. júl. 7. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!