Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Rácseppentettem cicámra a...

Rácseppentettem cicámra a frontline-t, azóta őrülten vakaródzik, hisztizik, ez normális, hatott egyáktalán?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!
2012. febr. 6. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

nekünk sose volt ilyen jellegű problémánk.de ezt irja a tájékoztató...Mellékhatások:

Ha lenyalás fordul elo, akkor rövid ideig túlzott mértéku nyálzás figyelheto meg, ami leginkább a vivoanyag természete miatt jön létre.

A rendkívül ritkán eloforduló mellékhatások közül rövid ideig tartó bor reakciókat (pikkelyezés, helyileg a szor kihullása, viszketegség, kipirosodás) és testszerte viszketegséget vagy a szor kihullását figyelték meg az applikáció helyén a termék használata után. Kivételesen túlzott nyálelválasztás, átmeneti idegrendszeri tünetek (túlérzékenység, depresszió, ingerlékenység), hányás, vagy légzési tünetek fordultak elo a készítmény alkalmazása után.

2012. febr. 6. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
A hatása nem szemmel látható. A gyógyszer beszívódik a hámrétegbe és kb. egy hónapig ürül kifelé, amitől a vérszívók (bolha,kullancs) elpusztul. Extrém esetben allergia lehet, ha nem javul, vidd el dokihoz, ő eldönti, mi lehet és kezeli.
2012. febr. 6. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tájékoztató sajnos nem kaptam, csak az orvos mondta el mi kell tenni.

2012. febr. 7. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet csak kicsit bevadultak az állatkák benne, és éppen sz arrá csipkedik, majd lenyugszik.

Nem vörös a bőre? Lehet allergiás rá.

2012. febr. 8. 22:22
 5/5 anonim válasza:
51%
Szerintem normális de nem tom
2012. febr. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!