Normális, hogy a lassan 4 hónapja műtött lány cicámnál tüzelés jeleit látom?
Figyelt kérdés
Márciusban műtötték a cicámat, mindent kioperáltak. Egy hete vettem észre, hogy furán viselkedik,tegnap meg már konkrétan ugyan azt csinálta, mint amit ivarzáskor annak idején. Furán nyávog,csúszik a szőnyegen, amikor simogatom, akkor föltartja a fenekét, felcsapja a farkát.7 hónaposan lett megműtve elő tüzelés után rögtön), tehát még fiatal cica korban.Mi lehet az oka, hogy most lassan 4 hónap után újra kezdte?2012. júl. 7. 12:15
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy mindent kivettek, vagy csak a petefészkét? Az én kutyámnak csak a petefészkét, így 1,5 év múlva betüzelt. Nem tudom miért csak ennyivel később, de így sajnos újra kellett műteni. Állítólag ha a petefészeknek egy kis apró darabja is bent marad, akkor az regenerálódik.
2/6 anonim válasza:
Az is elég ha csak egy szövet darabka bent maradt és máris produkálhat tüzelést :( Lehet újra felnyitni és ellenőrizni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem reklamálni kell annál az orvosnál, aki műtötte és követelni, hogy ingyen fejezze be, amit 4 hónapja csak alkezdett.
Ha tudatosan hagyta benne a méhet, akkor persze úgyis elmagyarázza, hogy teljesen korrektül járt el. :(
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, mindent eltávolítottak, azt mondta az orvos akkor. És most felhívtuk, hogy mi történt, hogy újra tüzel,visszanézte lapját és mondta,hogy minden ki lett véve és nem tudja, hogy mi történhetett, mert ilyen még nem fordult elő. Mindenesetre azt mondta, hogy ösztrogén szintet el kéne végeztetni, ha fenn áll még a tüzelés. De remélem nem pénzért akarja elvégezni, mert szerintem ez nem lenne korrekt.Ha esetleg szövet darab lenne benne és az csinálja a galibát, érdemes emiatt megint megműtetni?Magyarán ez a tüzelés ugyanolyan mint a normális tüzelés?, mert úgy tudom, hogy lány cicáknál emlőrák kialakulásának esélye nagyobb a nem ivartalnított nem szült cicáknál. Most nála valyon mi a helyzet?, ivartalanított és még sem...Aggódok a újbóli műtét miatt, nem szeretném megint átélni, akkor is abban az egy órában teljesen szétizgultam magam.
2012. júl. 7. 19:23
5/6 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy a mája vagy a szíve miatt nem tüzelhet a macska, akkor meg csakis az orvos hagyhatott benne valamit, amit nem lett volna szabad. Elég egyértelmű.
Ha meg eddig még soha nem fordult elő neki ilyen, akkor igazán beleférne a rezsijébe, hogy "garanciában" megcsinálja, mert végül is erről van szó.
6/6 anonim válasza:
Mivel az én kutyámnál a méhét nem vették ki, és a második műtétnél kiderült, hogy az egyik petefészke megvolt, így az a tüzelés olyan, mint többi, tehát vemhes is lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!