Van egy 1-1.5 éves fiú cicám (nem ivartalanított) és arra gondoltam h hozok mellé egy 1-2 éves ivartalanított lány cicát, nem utasítaná el a lány cica a fiút mikor rá akarna mászni?
és az miért is lenne jó, ha évente 20-30 gazdátlan macskával több lenne Magyarországon? szerinted hol találnál nekik gazdát? sehol.
Ahelyett, hogy ivartalaníttatnád szegény macsekot...ha viszel mellé egy nőstény macskát, akkor a helyzet csak súlyosbodni fog.
az első válaszólónak:
1. nem magyarország mert angliába lakok
2. a lány IVARTALANÍTVA lenne.
3. a fiú macskám fél kimenni a kapun túlra pedig 8 hetes koráig odakint élt egy gyár melett.
a második válaszolónak:
nem hiszem hogy a fiú cicámat zavarná h nem termel hormonokat a plüssmacska se termel mégis rámászik XD
és az tuti h nem hagyná magát lány?
Nekem ivartalanított lány cicám van, és egyáltalán nem szoktak hozzá közeledni a kandúrok, mivel a cicám eleve nem is tüzel. De amelyik esetleg mégis megpróbálja, azt nagyon csúnyán elveri a macskánk, volt már olyan kandúr, akinek a fülébe akad bele a cicám karma, és csúnyán megtépte neki.
Egy másik kandúrnak meg kis híján a szemét kaparta ki. Hidd el, a lánymacska meg tudja védeni magát, ha akarja. És ha ivartalanított, akkor egészen biztos lehet benne, hogy akarja. Az ivartalanított cicák nem akarnak párosodni, és komoly sérülést tudnak okozni "védekezés" közben a másik macskának. A mi lány cicánk is nem egy kandúrt vert már el nagyon csúnyán.
Én azt mondom, ha jót akarsz, a kandúrodat is ivartalanítsd, különben elég jó esély van rá, hogy az új cicátok bántani fogja, ha a kandúr megpróbál rámászni.
Tök jó, veszel 2 macskát, hogy minél többet összeverekedjenek!
Hááát, ez ma már a sokadik ilyen NO COMMENT-es kérdés.
Ivartalaníttasd a fiút! Ha rámászik a lányra, már pedig rá fog, akkor kitépi a szőrét, véresre karmolja, és mivel a nősténymacska nem fogja hagyni magát, így ő is hagy majd egy-két sebet a kandúron.
Különben is, ha a kandúr nmincs ivartalanítva, mi arra a garancia hogy a lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!