Macskát lehet nyuszival tartani?
Hát talán igen, de olvass róla talán a www.macska.hu-n.
Talán írnak a macska szokásairól. Egyébként... törpenyuszi.... hát nekem a tengereimalacom kiszabadult a kertbe, ami még a törpenyúlnál is kisebb, és a cica megijedt tőle. Szerintem nek lesz baja, de ha össze aKAROD őket szoktatni, akkor... olvass utána, nézelődj a neten ilyesmikről. Egyébként az ilyen könyvek azt írják, hogy zsákmánynak tekinti a nyuszit, meg a rágcsálókat a cica, de velem nem ez volt... nézz utána, utána dönts.
Szia!
A macska.hu-n rajta van, hogy a tengerimalacot és a nyulakat KÖNNYEN össze lehet szoktatni a kiscicákkal. De nézd meg, ha nem hiszed...
www.macska.hu
Ha együtt nőnek fel, tuti nem lesz baj.
Nekem volt régen egyszerre nyuszim, cicám és hullámos papagájom, és a nyuszit egyedül a papagáj támadta meg néha (nem durván, csak néha rászállt és a nyuszi félt tőle), a macska már nagy volt, amikor jött a nyuszi és nem bántotta -bár alsórendűbb élőlénynek tartotta önmagánál és lenézte, szóval nem egymással aludtak, de tényleg nem volt semmi összeütközés, nem vadászott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!