Ki merné a halszálkát a macskájának adni?
Figyelt kérdés
Azt híresztelik,hogy mivel szeretik a halat,így a szálka sincs az útjukban.2012. júl. 5. 15:18
11/19 zusomJe válasza:
Elolvastam a kérdésed, tudtam rá a választ, gondoltam meg is írom... tovább olvasva láttam, hogy már válaszoltak többen is, sőt megláttam, hogy maga a kérdező is válaszolt a saját kérdésére egy kisregény formájában. Ezért írtam, hogy fogyatékos vagy. Ide információért járnak az emberek, nem okoskodni.
Ha neked ennyitől a kés forog a hátadban, akkor elég alacsonyan van az ingerküszöböd, kretén...
12/19 A kérdező kommentje:
Megmondtam,hogy NO COMMENT!
2012. júl. 21. 15:50
14/19 A kérdező kommentje:
Te is!Pattanj a háziorvosodhoz(már ha van),és írass fel magadnak pár doboz nyugtatót.Napi 1x1 tabletta,és használni fog!
2012. júl. 21. 17:36
16/19 A kérdező kommentje:
Úgy ám!
2012. júl. 21. 23:55
17/19 zusomJe válasza:
ahhoz képest h "no comment" elég sokat írogatsz.
18/19 A kérdező kommentje:
De még mennyire !
2012. szept. 23. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!