Más macskájának is ilyen pontos a belső órája?
Úgy értem, a mi cicánk már tudja, hogy melyik gazdinak mikor kell hazaérnie. Tudja, hogy én 1 és 2 óra között szoktam megérkezni, viszont múltkor csak 2 óra után értem haza, és apa mesélte, hogy a cicus háromnegyed 2 körül leült a küszöbre, és figyelte a bejárati ajtót, hogy nem jövök-e. Egészen addig ott ült, míg én be nem léptem, aztán hozzámrohant és körbedorombolt. =)
Anyukám mindig ugyanabban az időpontban ér haza, és a macsek percre pontosan megjegyezte ezt. Aztán mikor egyik nap később jött, akkor a cica a szokott időpontban leült a küszöbre, rámnézett, és nyávogott, mintha azt kérdezné, hogy "Hol a gazdi?". Ez aztán többször is megismétlődött.
Ezeken mindig jókat mosolygok, de egyben csodálkozom is, hogy tényleg ennyire pontosan tudják, mikor kell jönnie a gazdinak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!