Kezdőoldal » Állatok » Macskák » El fog pusztulni?

El fog pusztulni?

Figyelt kérdés
3 éves anyamacskámtól most lettek elválasztva a kölykei.Tegnap óta beteg.Nagyon nyálzik,elbújik,nehezen kap levegőt.Adtam neki langyos tejet,egy kicsit kortyolt,meg gyógyszert. Állatorvost hívtunk már tegnap,de eddig nem jött ki...Mi lehet a baj? Közrejátszhat,hogy megfürdettem atka elleni szérummal?
2012. júl. 5. 12:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

:(

Remélem nem lesz következő cicátok!!

DE! Ha lesz mikor már nagykorú vagy és felelősségteljesen tudsz vele foglalkozni agyilag, meg anyagilag is, akkor az ivartalanítást is nagyon ajánlom figyelmedbe!

(Bár ezt szoktam szeretni, hogy az ivartalanítás egyesek szerint "állatkínzás", de az, hogy napokig szenved a macska vagy kutya és nem viszik állatorvoshoz, az nem...)

2012. júl. 6. 12:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy miért kell az állatorvosra VÁRNI ahelyett, hogy ELVINNÉTEK? Nekem volt pár macskám már gyerekkoromtól kezdve, most is van 2, bármelyiknek baja volt, nem vártam senkire, hanem betettem egy dobozba, ha szállítóboxa nem volt, és irány a doki vagy az állatkórház.

Tegnap is olvastam itt egy kérdést és az kezd kiviláglani számomra ezekből, hogy a "lelkes gazdik" szülei nem a legjobb érzésű emberek vagy egyszerűen csak nemtörődömök. Tisztelet a kivételnek.

26/N

2012. júl. 6. 18:28
 23/25 A kérdező kommentje:
Kijött az állatorvos,azt mondta,vírusos fertőzése van,ami a veséjét támadta meg. Kapott egy oltást,ma kap egy újat is.Már jobban van,de enni még nem nagyon akar,csak rengeteget iszik,Remélem,meggyógyul,köszönöm a hasznos válaszokat!
2012. júl. 7. 08:42
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem kell oltogatni.

Amiben viszont ne hallgass a szüleidre, mert ezt rosszul tudják:

Macskának, kutyának SOHA nem szabad tejet adni, se zsírszegényet, se forraltat, se mittoménmilyet. Többségük laktózérzékenyek, ami teljesen tönkre vághatja az egész bélműködésüket.

Emberi gyógyszert SOHA ne adj állatnak, esetleg ha állatorvos mondja adagolással együtt!

Mindenféle fürdetővel meg vigyázz, a fejét csak tiszta vízzel mosd meg.

2012. júl. 8. 17:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha rendbe jön, kellene csinálni egy labor vizsgálatot a vesére. A vese bármilyen betegsége után erre zvan, mert így lehet behatárolni, milyen mértékben károsodott.
2012. júl. 8. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!