Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mely macskafajták ölcicák inkább?

Mely macskafajták ölcicák inkább?

Figyelt kérdés
Persz gondolom mindegyik szereti a simogatást, de melyik fajták inkább?? Játszani gondolom ők is szeretnek, mint minden cica. :) Csak pl. azt hallottam, hogy a sziámi nem ölcica.
2012. júl. 4. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd az enyémet! Fél percre nem lehet magára hagyni.
2012. júl. 4. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem thai sziámim volt 16 évig. Ő imádott az ölemben ill. a nyakamban ülni. Nem hiszem, hogy annyira fajtafüggő lenne, inkább egyéni.
2012. júl. 4. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is egyén, és korfüggő. Nekem pl sima szürke házicicám van, de nagyon kis önfejű, bár most már azért elég bújós lett.

Régen nem is dorombolt senkinek, csak nekem, hiába simizték, plusz nálam sem maradt meg fél óránál tovább.

A barátomnak is ugyanilyen cicája van, és ő simán átalussza mellettem az egész napot, ha odébb megyek az ágyban jön utánam.

Az enyém nem, neki megvan az ágyban a helye, és nekem kell odamenni simizni, különben ott hagy:D

A két cica között annyi a különbség, hogy az enyém fiatalabb, és benti.

2012. júl. 4. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg egyén és korfüggő. Annyi, hogy a sima házi macskánál lutri, hogy milyen lesz, bizonyos macskafajtáknál pedig valamennyire azért megjósolható.

Ha nagyon emberközpontú cicát akarsz, akkor ajánlom a burmát.

Tudom, nálunk 4 is van a családban.

2012. júl. 9. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!