Kiscica mennyi idősen eszik/iszik először?
INKÁBB NE! NE EDD MEG! :))
Hát, mikor megszületik iszik először, szoptatja az anyja, am. egyedül kb. pár hét..de nem tudom biztosan! :)
Most lesz 4 hetes..érdekelne hogy pontosan mikor..
De jó dolga van ám, mert egyedüli, így 8 bimbó is a rendelkezésére áll.:) ill. lóg :) :D
A mi kiscicánk 3 és fél hetesen már bele-belekóstolt a mamája Orijenjébe. A konzervből is evett volna, de mi elvettük előle, hogy inkább az anyatejtől növekedjék.
Ma pontosan 6 hetes, már inkább engedjük neki a konzervet is, de még mindig csak módjával. Az Orijen viszont állandóan előtte van, inkább azt egye.
Az en kiscicaim penteken lesznek 4 hetesek,vizet mar szombat ota isznak es tegnap adtam nekik eloszor aztatott etelt(macskatap).
Szerintem nyugtodtan adj te is nekik macskatapot tejbe vagy vizbe aztatva.
A viz az jo nekik,mivel meleg van es nekik is jol esik a viz :)
Harmadik vagyok.
A mi Falatkánk egész biztosan elrágta az Orijent, mert hallottam, ahogy ropogtatta. De hát biztos nagy a szórás a cicák között, van, aki csak jóval később kezd el enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!