Hogyan kell megbarátkoztatni a vízzel?
Figyelt kérdés
Van egy kicsi cicám és nem szeretném hogy rosszul csináljak valamit és megutálja. Ti hogy csináltátok/csináljátok? :)2012. júl. 1. 11:22
1/7 anonim válasza:
Mikor hozzánk került a cicánk akkor még ugye szinte kölyök volt. Így a mosdó kagylóban fürdettem. Vittem be virsli karikákat (persze megfőzve) és fürdés közben néha-néha adtam neki egyet-egyet. Így megszoktam. De ezt csak az első 2 alkalommal csináltam utána ezt elhagytam.
Szépen megszokta a fürdést mára már semmi gond nincsen vele.
2/7 anonim válasza:
A macskák alapból úúútálják a vizet. Miért kéne megbarátkoznia? Nagyon tiszta állatok, semmi szükség a rendszeres fürdetésre. Maguk megoldják.
3/7 A kérdező kommentje:
a virslis ötlet nagyon jó :) néha kell őket fürdetni mert koszosak lesznek és van hogy nem tudják letakarítani :):/
2012. júl. 1. 11:50
4/7 borcsi02 válasza:
A cicák a vizet kíváncsian figyelik,és imádnak inni például a csapból,de a fürdetés más téma:)Elázni nem igazán szeretnek:)Kivételes,ha azt szereti egy cica.A fürdetés két emberes munka,valaki fogja,csitítgatja,valaki meg gyorsan lefürdeti.Át kell esniük rajta,ha bolhasamponozod,vagy irdatlan koszosak lesznek.A mieink nem szerették meg soha.
5/7 anonim válasza:
Az én macskámmal sose volt probléma,mindig nyugodtan tudtam fürdetni.Kezdetektől fogva "szereti a fürdést"-úgy értem,hogy egyszer sem mart meg,nem nyávogott,csak mikor már sokáig volt a vízben. :)
6/7 A kérdező kommentje:
De jó neked :) hát igen előző cicám (10évet megélt) is utálta a fürdetést :) de annyira erős és izmos volt hogy 2 perc fürdetés után (2 emberrel) mind2őnkből ömlött a vér. ezért lenne jó ha nem utálná
2012. júl. 1. 19:34
7/7 anonim válasza:
Egy pár évvel később vagyok de nembaj, annyit akarok modnani hogy a mi macskánk magától megkedvelte a vizet. Mostmár hagyja hogy megfürdessük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!