Tudnátok a macskámnak egy szuper elő, vagy utó nevet? :d
Egyik reggel arra keltem,hogy a macskám nagyon nyávog..Kerestem kerestem,aztán a csatornának a csövéből jött a hang.(volt egy olyan rész ahol be tud mászni).A csatorna vége a ilyen vízgyűjtőféleségben ér véget ahol a cica megfulladhat,nem tudna kimászni.Nagyon féltem,kihívtam a családot,szétszereltük a csatornát,de már nem hallottuk a macska hangját :( .
Aztán anya kint felejtett egy szerszámot mikor szereltük a csatornát,(mert oda volt csavarozva meg minden) visszament,és hallotta ahogy nyávog.Újra megpróbáltuk kiszedni,és a csatornának a függőleges scövén próbát felmászni. Nem volt olyan hosszú a cső,ezért tesóm lenyúlt érte és elérte.Ő(a macska) kb egy 3. hónapos kis fehér cica,Hópihe a neve,és amiért ennyire kűzdött az életéért szeretnék neki egy elő utó nevet adni :) tudnátok valami jüt?mert amit én találtam ki az a Szent az nem jó XDD >.<
Sir? Lady?
Rettenthetetlen?
Csatornában Nyávogó? Víziszonyos? :)
kislány :)
utcso ;) köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!