Mit csináljak a macskámmal?
Lehet,hogy most itt meg lincselnek,de ha nekem gyerekem volna,akkor nehogy már a macska fontosabb legyen.Igen is mindenféle betegségeket terjeszthet a macska pisi.Nem beszélve,hogy nyalogatja magát és a seggét utána gyerek hozzá nyúl stb.
A házi kedvencek nagyobb tízen éves gyermeknek való és nem kisbabáknak!
Hány éves a cica?
Azt kell mondjam, hogy egyetértek azokkal akik azt írták hogy tarts nyugodtan a lakásban. Mondjuk ez attól is függ hogy mennyi idős a kisgyerek. Ha még nem mászik akkor elég ha nem engeded be a cicát a szobájába, ha pedig már mászkál, akkor folyamatos takarítás mellett és a macska bolhátlanítása, fürdetése, orvosi ellenőrzése(féreghajtás...) után nyugodtan a közelébe engedheted.
Viszont azt nem értem hogy hogy lehet büdös egy macska? Nekünk van 4 cicánk, kinti-bentiek és egyiknek sincs szaga, pedig még fürdetni sem szoktuk őket(mert nem bírják a vizet).
Azért van büdös, mert szar almot használsz és/vagy nem takarítod rendesen. És azért van szőr, mert nem takarítasz elég gyakran és/vagy alaposan.
Esetleg nem ivartalanított és extra büdös emiatt a pisije. Akkor ezt az elmulasztott műtétet pótolni kell.
Egy furminátor ezen felül és nem lesz extra szőr a lakásban.
Két macskával élek egy lakásban nálunk se szag nincs, se extra szőr. Ezt nem én mondom, hanem akármelyik ismerősünk, mikor átjön, és megállapítja, hogy "érdekes és tényleg itt van mindig a két macska, nem lehet érezni, pedig voltam már olyan helyen ahol valahogy olyan büdös van".
Mikor lakást vettünk, egy helyen négy(!) macskája volt a tulajnak és semmit nem lehetett érezni, pedig én tényleg kényes vagyok a szagokra, ha vendég van nálunk, csak egyszer megy el wc-re, már érzem utána az idegen szagot és sikálnom kell körbe a budit azonnal, vagy ha van egy pár kiló kristály cukor velem egy légtérben, annak is érzem a szagát, nem is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!