Macska-jajj, avagy hol is van az etikátlanság határa?
Barátaim ma orvoshoz vitték a cicájukat, aki húzta a bal lábát és szemmel láthatóan erős fájdalmai voltak. Megröntgenezték és megállapította az orvos, hogy eltört, műteni kell, mert összecsúsztak a csontok. Majd hazaküldte a családot azzal, hogy aki a műtétet végzi jövő héten jön haza szabadságról és kb csütörtökön tudja beírni műtétre. Nem tévedés, JÖvŐ HÉT CSÜTÖRTÖKRE!
Az hab a tortán, hogy a röntgenképet nem adta oda nekik.
Szegény kiscica. :( Simán el kell vinni másik orvoshoz, az előzőbő meg kiverni a röntgenképet.
Szegényke, hogy szenvedhet. :(
Igen, ez a terv. A család öreg nagypapából, két gyerekből és 150centis, vékony anyukából állt.
Holnap én is megyek, nekem kicsit nagyobb a szám.....
A röntgen ideadták (végül nem én, hanem a meglehetősen határozott nagymama ment érte), lett keresve másik orvos és a macsekot megműtötték.
:)
Köszönöm kérdésed, a körülményekhez képest igen.
Valami ketrecben van szegénykém egyelőre, hogy ne tudjon mászkálni. Most még jól viseli mert kába, kapott ma is nyugtatót.
Betettek valami sínt a lábába, 3 hónap múlva kiműtik. (még növésben van)
A gyerekek ülnek mellette és beszélnek hozzá és minden családtag benyulkál simogatni. Furcsa, hogy nem lehet ölbe venni most.
Sommázva: gyógyul a drága.
Csak egy pár órát volt abban a ketrecben, most egyx fotelban pihen.
Mindenki őt figyeli és ugrik, ha le akar szálni vagy bármi gondja lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!